עבור לתוכן

צריך המלצה לכונן 2TB חיצוני או פנימי (ביחד עם מארז חיצוני) לאחסון תכני HD

Featured Replies

פורסם

חשבתי על ה - Samsung 2000GB HD204UI ביחד עם מארז חיצוני, רק שאני לא סגור על מארזים חיצוניים.

רוב הנפח יורכב מסרטים בגודל מינימלי של 8GB שמילאו לי כבר את רוב הטרה שיש לי כיום.

אני מניח שכדי שיהיה eSata על מנת שאני אוכל להעביר את הסרטים מהר, גם כל פעם שאני מוריד סרט חדש ולא לחכות יותר מדי.

בנוסף אני חייב חיבור USB כי אני אחבר את הכונן ישירות ל - LG LE5500 שלי, על מנת לצפות בסרטים ישירות מהכונן, ואלי בגלל זה כדי שהכונן יהיה 7200RPM ולא 5400RPM, או שזה לא יפריע?

ניידות פחות חשובה לי, אני סה"כ מעתיק מהמחשב ואז לוקח את הכונן שני מטר הצידה ל - TV (למה לא לחבר ישירות ל - TV כי אני צריך מקום בכל מקרה, ובמארז שלי כבר יש 3 HD, אז לא בא לי לנסות לדחוף לשם עוד HD ואז לקנות כרטיס מסך שאותו אוכל לחבר ל - TV...בקיצור זה יהיה בהזדמנות).

אין לי עדיין תקציב בראש כי אני לא כל כך מודע למחירים, אני רואה ש - HD204UI עולה בסביבות ה - 460 ש"ח אז אני מניח שזה יהיה יותר מ - 500 ש"ח.

*. הסתכלי ב - newegg על כוננים חיצוניים וראיתי כוננים של Fantom Drives מישהו מכיר/שמע עליהם?

למשל יש להם את זה - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822207017

בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא נתקלתי במוצרים שלהם בארץ. זה לעומת זאת זמין וגם בעל דירוג מעולה ב-newegg

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=RX35-AT-SC-SLV&cart=129639608327595149〈=heb

עריכה: אה, כן.. לשאלות שלך:

בחיבור USB לא תהיה שום חשיבות למהירות הסיבוב של הפלטות. למעשה גם בחיבור מהיר זה לא פקטור עיקרי, מודדים ביצועים באפליקציות, לא משערים לפי נתונים טכניים. לצרכים של העברת קבצים וניגון מדיה ה-HD204UI יהיה המתאים ביותר.

לגבי הטלוויזיה, אולי כבר ידעת את זה אבל בדקתי (וידאתי) ואכן ניתן להשתמש במערכת קבצים NTFS, לא שזה מפתיע, אז מה טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

אכן ידעתי שניתן להשתמש במערכת קבצים NTFS עם הטלוויזיה, לעומת זאת רשום שהיא תומכת עד 1TB אבל בדקתי כבר כונן של 2TB עליה והוא עובד מצוין (ראיתי כמה סרטים/סדרות), אז אני מאמין שלא תיהיה פה בעיה.

גם ידעתי את העניין עם חיבור ה - USB וחוסר החשיבות ב - RPM, שזה נכון ברגע שאני מחבר את הכונן ל -TV, אבל השאלה הייתה לגבי מה קורה שאני מחבר את הכונן עם eSata למחשב על מנת להעביר את הקבצים, האם 5400RPM לא ישפיע על קצב העברה? אם לא ישפיע על קצב העברה, אז למה אני צריך את החיבור eSata, לתמיכה עתידית אולי, כיוון שזה מארז חיצוני שנקנה בנפרד?

*. כיום אני משתמש ב -WD400 (בנפח 40GB מלפני מיליון שנה, חבר מצא אותו זרוק :P) על מנת לראות סרטים עם ה - TV, והוא עובד מצוין, רק שאין בו מקום יותר מדי.

פורסם

אם תחבר ב-eSATA אז תהנה מביצועים גבוהים יותר. במקרה הזה יצא לפועל ההבדל שבמהירות הסיבוב, אולם כמו שאמרתי לא כך משווים ביצועים. הדיסק הזה מתאים לצרכים שלך והוא דווקא מציג ביצועים גבוהים ביחס למהירות הסיבוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים