פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים גודל תקן כמו 2.5 או 3.5 אינצ'יםותוסיף בבקשה כמה פרטים לכותרת כך שתהיה יותר עניינית, למשל תקציב, נפח דרוש, גודל תקן, ממשק.. מה שבא לך.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר כבר אמרתי הגודל הפיזי אינו חשוב. רק מה שאני רוצה זה שלא יהיה לו חיבור לחשמל- רק חיבור USB.בקשר לנפח אני מניח ש 500GB יהיה טוב.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אנסח את עצמי אחרת:אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעלנ.ב. רק חיבור USB = גודל תקן של 2.5 אינצ'ים
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר ערכתי את הכותרת.הגודל איננו משנה לי, אני רוצה רק שהוא יתחבר למחשב באמצעות USB בלבד ללא צורך בחיבור לחשמל.לא אכפת לי אם זה יהיה 2.5 או 3.5 או 1.8 מה שעונה על הקריטריון הזה מבחינתי זה טוב לי.אם כך, מהו לפי דעתך, הכונן שעלי לקנות?
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195שים לב לממשק USB 3.0בד"כ לא הייתי מקשר לזה אבל ההפרש במחיר מ-USB 2.0 הוא דיי קטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.