עבור לתוכן

משחק Command & Conquer חדש בדרך

Featured Replies

פורסם

commandandconquer5303.jpg

למי שעדיין לא שמע: EA נאלצה להכריז השבוע על משחק חדש בסדרת C&C הוותיקה.

למה נאלצה? מכיוון שכביכול המידע התגלה "בטעות", כאשר עלה לאוויר אתר משחק ההמשך.

אז למרות ההודאה בכך שמפותח משחק המשך, EA לא מוכנים לחשוף פרטים כרגע. הנה מה שאנחנו כן יודעים:

* המשחק יפותח ע"י סטודיו חדש, שיורכב מחברי של שלוש חטיבות שונות: לוס אנג'לס, טקסס ושנגחאי. אלה יאוחדו תחת השם "Victory Games".

* ראש צוות הפיתוח החדש יהיה ג'ון ואן קנגהאם. אם השם הזה נשמע לכם מוכר, זה מכיוון שבעבר היה אחראי על הקמת New World Computing שפיתחה את Heroes 1-4, עד פשיטת הרגל ב-2003.

* מדובר במשחק שישתייך לסדרת C&C, כאשר ההתמקדות העיקרית כפי שהיה עד היום- תהיה במחשב האישי.

לקריאה נוספת:

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/02/24/new-command-amp-conquer-studio-game-revealed-early.aspx

אם אתם זוכרים, EA כבר הכריזו על כך ש-C&C4 יסיים את הסדרה. ייתכן והכוונה הייתה לסאגת הטיבריום בלבד, כך שהמשחק הבא המשך ל-Generals, Red Alert או שמא משחק חדש בעולם C&C.

מה שבטוח לדעתי, הוא שאת הניסיון הפאתטי ליצור משחקיות חדשה ללא בסיסים כפי שניסו ב-C&C4- יגנזו.

EA יודעים שהם פישלו בגדול במשחק האחרון ועם זאת יודעים שיש קהל גדול לסדרה שיקפוץ על משחק נוסף, אם יעשה בצורה טובה.

פורסם

עצוב ש-סאגת הטיבריום הסתיימה כפי שהיא הסתיימה, כי זה היה הסיום הכי... מעפן בהיסטוריה של סטורי ארקס בהיסטוריה של משחקי המחשב לפי דעתי. אני מקווה שהחברה החדשה(והבחור קשור בNWC, אז יש לו המון ריספקט ממני) ימשיכו את הסאגה הזו ולא "יתפתו" לעשות Generals חדש, למרות שאין ספק שGenerals חדש יהיה מוצר עם אפשרויות רווח גדולות מאוד, ואם יצליח כנראה יהווה ערובה לכך שאפשר וכדאי כלכלית להמשיך את הסדרה.

התקווה שלי? : משחק טיבריום חדש, או איכשהו להפוך את כל C&C 4 לאיזשהו "אפיסודון" ולא יותר, ואז להמשיך את העלילה כמו שצריך. כולל חזרה של קיין( :-* ).

ההימור שלי? : משחק Generals חדש.

פורסם

הייתי רוצה לראות משחק RED ALERT חדש ואת חזרתו של יורי, אחרי המון הייפ RA3 היה בינוני ולא מעניין במיוחד והייתי רוצה לראות המשך ראוי יותר לסדרה.

ואם כבר מדברים על סדרות ה - RTS של WESTWOOD ז"ל (C&C, RA ו - GENERALS שנולד ב - EA כבר), לא הגיע הזמן למשחק DUNE חדש ? (הפוטנציאל שלו יהיה ללא גבול כמעט)

פורסם

ואו אם זה יהיה ג'נרלס אני בטוח קונה מחשב חדש בשבילו (ובשביל שאר המשחקים שלא שיקחתי כי המחשב שלי גרוטאה...)

פורסם

אני רוצה לראות מהם משחק אסטרטגיה איכותי.

ובשבילי איכותי = ממכר.

פורסם

כמו שהבחור מעלי שאמר.

אני וחברים שלי כולנו שיחקנו באונליין נגד שחקנים מהעולם וזה היה כיף לא נורמלי! כולם בונטרילו במשחקים של שעות!

שיתנו משחק מושך כמו GENERALS, ואני מרוצה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

איזה גרפיקה. אבל 2013 :'( .

משום מה המשחק לא נראה כל כך עכשווי (כלי טיס ,טנק ). חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים