פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים שלום רב, מישהו יודע כיצד ומהי הפקודה ב-VB שבא אני מכניס את הסיסמא של מסד הנתונים שלי מסוג אקסס כך שיפתח דרך התוכנה ?
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים google is your friendhttp://www.google.co.il/#hl=iw&biw=1021&bih=654&q=open+access+password+vb&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=2140e01f0d4dcc8
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר כאשר אני מנסה לעשות לפי המדריכים מופיע לי שהמסד פתוח בצורה בלעדית ע"י משתמש אחר ולא ניתן לפתוח אותו בשנית..כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?כיצד אני בנוסף לסיסמא של מסד הנתונים מאפשר פתיחה על ידי מספר משתמשים בו זמנית ?אם זה פתיחה בלעדית כיצד ומהי הפקודה שיש לרשום כדי שהמסד יוכל להיפתח בצורה בלעדית ?
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר חיפשתי בגוגל אבל התוצאות שהיו לא עזרו לי..מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה ?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;מספר שאלות :1. האם שורת הקוד הנ"ל הינה הפתרון ?2. האם במקום המשתנה MyDbPassword אני רושם את הסיסמא של מסד הנתונים ?3. האם המשתנה של הסיסמא הינו מסוג מספר (INTEGER) או מחרוזת(STRING)?
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים 1. כן 2. כן (וגם מחליף את שם הקובץ לזה של המסד) 3. מספר יכריח אותך להשתמש רק בספרות בססמה שלך, כך שזו כמובן לא התשובה
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר המשתנה הינו מסוג מחרוזת .. עדיף להשתמש במשתנה מסוג מחרוזת כך שיהיה ניתן לשלב תווים ומספרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.