פורסם 2002 במרץ 923 שנים צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RWהוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RWהוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק...ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב.מה הבעיה??כבר קניתי 3 דיסקיםוצרבתי בכל תוכנה אפשריתNEROWINONCDEASY CD CREATORמה הבעיה
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים איזה מערכת הפעלה ? אם זה 2000 או xp תתקין aspi עם איזה בקר אתה עובד? תן עוד פרטים כגון: תוכנת צריבה.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים תפרק את הצורב תסיר את התוכנות ותדליק את המחשב.לאחר מכן -כמובן אחרי שכיבית את המחשב-תרכיב מחדש את הצורב תתקין מחדש את התוכנה וזה יעבוד!!!אצלי זה עבד.בהצלחה ;D
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר לא הבנתיתסביר שוב, במילים ברורותאז ככה...אני צורב על דיסק של RW, הוא צורב רגיל ולא אומר שהיתה בעיה בצריבה.אני מכניס את הדיסק לכונן סידירום רגיל והוא לא מזהה שיש דיסק תקין בפנים.אני מכניס את הדיסק לצורב וצורב והצריבה כרגיל כאילו הוא ריק.אהה.... ודבר מאוד חשוב ששכחתי להזכיר, צרבתי בצורב הזה מאה פעם CDRWהבעיה נמצאת רק חודשייםומערכת הפעלה XP ו 98בקר של ADAPTECתוכנות צריבה: CDRWIN, EASY CD CREATOR, WINONCD, NEROמאיפה אני משיג ASPI???.?
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RWהוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RWהוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק...ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב.מה הבעיה??כבר קניתי 3 דיסקיםוצרבתי בכל תוכנה אפשריתNEROWINONCDEASY CD CREATORמה הבעיהניסית לפרמט את הדיסקים?
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים יש לי בעיה דומה עם צורב של ריקו וה-ASPI מותקן כמו שצריך ותוכנות הצריבה מעודכנות ונתמכות ב-XP. כנראה שזו בעיה בצורב ולא בעיה של תוכנה/דרייברים. את שלי אני אמסור בימים הקרובים לתיקון מן הסתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.