עבור לתוכן

לאיזה מדינה באיחוד האירופאי כדי לעבור?

Featured Replies

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר LEV27.

מדבר על אירופה כאילו היתה מקשה אחת.

ומה זה הקשקוש הזה על כל האירופאים רוצחים סדרתיים עם M16 וחיוך.

וכאילו הישראלים רק מוציאים קיטור אבל הם כולם נשמות טובות.

אנשים לחוצים שנלחמים לשרוד בסביבה עויינת, פי אלף תוקפניים, גם בדיבורים וגם במעשים.

במקומות שהסביבה לא עויינת, שאנשים חיים באיכות גבוה יותר ויש להם ביטחון סוציואקונומי, אנשים יהיו הרבה יותר מאושרים ואמפטים.

כאן בארץ האמפטיה החברתית הנפוצה היא: כן ככה זה (זה לא חדש)... הכל חרא (בני זונות)... דופקים אותנו כל הזמן (רוצה קולה לשטוף את החרא)... אין מה לעשות (לא יעזור כלום)... יום אחד אני יראה להם מה זה (רק חכה שיהיה לי כוח אני ידפוק את כולם)...

ומה אתה מקשקש על דיבורים לקצר את שבוע העבודה.

זה כמו הבטחה לשים פלסטר על דקירות סכין מרובות.

• תגובות 59
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארץ עם כל העויינות, תוקפנות וצעקות רצח המוני נדיר מאוד. באירופה לעומת זאת... תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם

^^ אתה מבין שאוכלוסיית אירופה גדולה בערך פי מאה מאוכלוסיית המדינה, ולכן המס' המוחלט לא מייצג כלום (שזה מה שמציג חיפוש בגוגל) אלא המס' היחסי.

הבהרה: עדיין לא אמרתי את דעתי בנושא.. רק הערה קטנה :)

פורסם

שוב אתה נכשל להבין שלא מדברים על אירופה כולה כמקשה.

מדברים על מדינות שכדאי לגור שם, שטוב שם, שאנשים מאושרים.

תבדוק את אחוז הכככככככככככככככול של ישראל מול דנמרק ואני מבטיח לך שברוב המוחלט של הדברים (אם לא בהכל) דנמרק מנצחים בגדול.

לא סתם מנצחים, מביישים את ישראל.

אתה בכלל לא מבין את מהות הוויכוח ביננו.

אתה מתווכח מהבחינה הצרה של ישראל זה יהודים ואירופה זה נאצים ויותר בטוח בין יהודים.

ואני מדבר על מדינות שישמו בהצלחה גישות חברתיים כלכליים שהם הרבה יותר נכונות ומוכחות.

שאזרחים שחיים שם נהנים מחיים טובים ונכונים יותר, ובעקבות זה מאושרים יותר.

מדינות ששם האינלגנציה החברתית והממשלתית גבוה יותר.

שיש שם הרבה יותר אנשים משכילים ונבונים ומוסריים וקנה מידתיים.

אתה רוצה לחכות כל החיים למדינה שתשתנה למה שאתה כיצור תבונתי מבין שעדיף ? זכותך.

יש אנשים שרוצים להגשים דברים בחייהם.

ואני לא מסכים שצריך לקבל את האופציה הגרועה (מדינת ישראל) כי אין ברירה.

אולי לך אין ברירה.

יש מעט אנשים שיש להם ברירה, וטוב יעשו אם יבדקו היטב ויעשו בחירה מודעת.

פורסם

אתה פשוט לא מבין אותי. אני אומר שבכל העולם יש חרא: אלימות, פשע, שחיתות, אונס ושאר המחלות. זה הטבע האנושי. אני יוצא נגד הקביעה שמדינה אחת באופן מוחלט יותר טובה ממדינה אחרת. אתה מסתכל על דנמרק מנקודת מבט של תייר ולא אחד שחי בדנמרק. בתור תייר לא רואים את החרא, אבל הוא נמצא שם כמו בכל מקום בעולם.

בנוגע לרצח:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

שים לב שישראל נמצאת מעל אירופה, אבל אירופאים לא לוקחים בחשבון ניסיונות רצח וישראל כן.

פורסם

שוב פעם אתה משווה את ישראל לאירופה.

אתה יודע שאירופה זאת לא מדינה נכון ? :lol:

ואם כבר משווים תבדוק את הציון של דנמרק. :o

וגם המעט הזה בטח שייך כמעט באופן בלעדי למהגרים מוסלמים ושאר תתי תרבות.

פורסם

זה לא משנה,זה לא הופך את ישראל למקום טוב ובטוח.

בכל זאת בכל קנה מידה זה עדיף על ישראל מבחינה חברתית וכלכלית.

פורסם

למה רק בפורום הזה תראו ויכוח פלצני על ישראל VS שאר המדינות במקום תשובות לשאלתו של OP... :kopfpatsch:

פורסם

כי יש אנשים שמתקשים להבין שהעולם הוא גדול ומגוון ושיש הבדלים בין מקום למקום.

ושמדינת ישראל היא לא בהכרח המקום הכי טוב לחיות בו עלי אדמות.

פורסם

הורג אותי כל פעם מחדש איך כמעט כל ת'רד שאלה בפורום כללי תוך שניות הופך לויכוח פלצני בין כמה חבר'ה, כשכל אחד מנסה להוכיח שהוא חכם יותר וצודק יותר והשני הוא יצור סתום בלום, סטייל Retard Olympics... ;D

פורסם

מדהים אבל פשוט המצאת נתון כלשהו כדי להצדיק את הטיעון שלך. שוויץ נמצאת במקום טוב באמצע מבחינת שיעורי האונס ומדינת ישראל הדגולה עוקפת אותה בקלות עם פי 2 מעשי אונס בממוצע לעומת שוויץ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics

מתנצל, טעות שלי, התבלבלתי בין שוויץ לשבדיה, התכוונתי לשבדיה.

אעדכן את ההודעה שלי.

פורסם

העריכה שלך לא תעזור כי שבדיה מגדירה אונס בצורה שונה לחלוטין מכל מדינה על גבי הגלובוס - תקיפה מינית כמו נגיעה בישבן מוגדרת כאונס בשבדיה וכך גם מין בלתי מוגן (ג'וליאן אסנג', מייסד WikiLeaks, מואשם באונס מכיוון ששיקר לגבי לבישת קונדום ל-2 בחורות ששכב איתן).

פורסם

ובכן, כבר ערכתי.

לא מענין אותי אייך שבדיה מגדירה אונס, עובדתית יש להם תואר מפוקפק.

העיתונות בשבדיה מטייחת את הדיווחים, ולא מציינת שמדובר במהגרים. אבל התושבים שם(ובהרבה ממדינות אירופה.) יודעים היטב מי למה וכמה.

פורסם

לא התייחסתי לבעיית המהגרים ואכן ניתן לצאת מנקודת הנחה שהם אחראים ללא מעט ממקרי האונס. עם זאת, ההגדרה של אונס בשבדיה מחמירה הרבה יותר מכל מדינה בעולם ולכן אי אפשר להשוות בין שבדיה למדינות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים