עבור לתוכן

הדגמים החדשים של Macbook pro

Featured Replies

פורסם

השמועה אומרת שהדגמים החדשים שיחשפו במרץ יכללו i5 בין היתר.

לדעתי ה mbp 13" הוא אחד המחשבים הניידים היותר טובים שנכנסים תוך מארז קטן כזה.

דעות מישהו?

פורסם

הדגמים כבר בחוץ - אתה יכול להסתכל בעצמך.

ליביו

פורסם

שיצא כבר iMac נורמלי

הגיע הזמן לשדרג את המחשב...

פורסם
  • מחבר

אני שוקל ברצינות רכישה של ה MBP 13 החדש..

פורסם

אני פינקתי את עצמי ב-13" עם 8 ג'יגה ראם ו-SSD 128G

שלחתי את זה לאחי בניו יורק, יגיע אלי בעוד חודש.

פורסם
  • מחבר

כמה עלה הקנס? ;)

פורסם

המחיר הבסיסי של ה-13" עם הארד דיסק 320 ג'יגה במהירות 5400 ו-4 גיגה זיכרון הוא 1200$ (לפני TAX) לי הכל ביחד עלה 1800$.

אגב יש איזה דברים שכדאי לי לדעת/לעשות שאני מקבל אותו ? (אף פעם לא עבדתי עם המערכת הפעלה הזו)

תוכנות ?

אולי איזה מדריך של המערכת הפעלה באינטרנט ?

פורסם

I don't think anyone under 40 need to learn how to work with MacOS, thats the easiest operation system I ever worked with.

Anyway, you have stickies with basic stuff and software alternative, I'm sure it's gonna help you at the beginning.

Have fun, great choice !

פורסם

אני חושב שהMBP 13 הוא בזבוז .

הוא מחשב חזק , אבל יש לו חסרון - המסך .

לא רק שהו קטן , גם הרזולוציה שלו נמוכה . זה מאוד לא נוח לעבוד עם מסך כזה עם אפליקצית כמו אופיס , פוטושופ וכו (אופיס בכלל לא נתמך ברזולוציה הזאת )

כך שכל ה"כח" של המעבד / זכרון וכו שלו בעצם מיותר , כי אין כמעט מה לעשות עם המסך הזה .

בסופו של דבר , אתה תשתמש במחשב הזה לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים , מה שיכולתה לעשות גם עם MBA , בפחות כסף , רזולוציה יותר גבוהה ומחשב דק / קל יותר .

פורסם
  • מחבר

סה"כ הרזולוציה שלו סטנדרטית לכל 13". יש מעט מאוד ניידים עם מסכים בעלי רזולוציות גבוהות יותר.

כן זה היה נחמד אם הוא היה בא עם מסך כמו שיש ב AIR אבל אין הרבה אחרים שיש להם משהו יותר טוב.

פורסם

לא יודע מה הבעיה עם אופיס, אני עובד עם מיקרוסופט אופיס בצורה חלקה כבר המון זמן, עם מסמכים כבדים והכל מתפקד יופי.

יש לי גם את המקבוק אייר, אני לא רואה יתרון עצום ברזולוציה שלו, קצת יותר שטח עבודה, לא ממש קריטי למחשב נייד לטעמי (בכל מקרה בשולחן עבודה אני מחבר אותו למקלדת+עכבר+מסך 22 אינץ עם רזולוציה גבוהה יותר.

ה-15 אינץ היה לי גדול וכבד מידי, הרבה פחות נייד, הרבה יותר יקר, ובעל כוח מאוד מבוזבז ביחס ל-13 אינץ למשתמשים רגילים.

פורסם
  • מחבר

הוזמן

פורסם

מאיפה הזמנת?

אני הזמנתי לפני פחות משנה מאמזון דרך MUSTOP - חסכתי 2000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אחות של חברה שלי חוזרת לארץ אז קפצתי על ההזמדנות ולקחתי את הגרסה עם i7 ב1600$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים