פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים אז אחרי שהגבס ירד מהיד, ועוד קצת מאמץ בחיזוק השרירים, אני אתחיל את הפרויקט החדש-ישן שלי. מה שמתוכנן בגדול הוא, העברה של המערכת הקיימת למארז חדש, ניקוי הבלוקים, החלפת הצנרת ועדכון נוזל הקירור. בעתיד מתוכנן כמובן להחליף מערכת, אבל כרגע אני מחכה עם זה. אז מה יש לנו עד עכשיו: המארז: הצנרת והסליל "כסף" שהגיעו היום: בתקווה שבוע בא אני אתחיל לתכנן את הדברים בתוך המארז, ופירוק של המערכת ;D עדכונים בקרוב.
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=28871
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים תתחדש ! ובהצלחה בהמשך הדרך , נראה מעניין מאוד נ.ב תשמור לי את הקרטון אני בא לקחת
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר אני בודק את האופציה להשאיר את שני המאווררים "הענקים" (230מ"מ) למעלה ועליהם להתקין את הרדיאטור, יחסוך לי הרבה.מה שכן אני חושש לביצועים, למרות שהTHERMOCHILL ידוע בביצועים על מאווררים בעלי LOW CFM.ממשיך לחקור ;D
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר פתחתי..נדלקתי..אם היתה תאורה פנימית הייתי עובר לגור בו ;D בכל מקרה קצת תמונות ומדידות: המארז בפנוכו וקצת פרופורציות המאווררים העליונים מול הרדיאטור. נכון לעכשיו אני צריך לעשות עוד איזה חור קטן במתאימם בין הרידאטור (הרדיאטור המקורי עדיין בעבודה ;D) למארז, ככה אני אוכל "לשחק" איתו ימינה/שמאלה איך שנראה לי. ואני אבדוק את הט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.