עבור לתוכן

בעיה| WD5000 BEV מעביר מידע במהירות של פחות מ100 KB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי!

הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS +

ככל הנראה משהו בו לא תקין...

כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו

על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר)

נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...

פורסם

יש רעשים כלשהם מהכונן? כ"כ ניסית במחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

כן (הרעשים שהוא צריך לעשות לפחות שמשהו באמת עובד שם)

וכן אותו סיפור

פורסם

קודם תגבה את המידע.. אח"כ תדאג לפתרון הבעיה. אם אתה נתקל בבעיות אז יש לך תוכנות לשחזור מידע בסטיקי, מומלץ לפי הסדר בו הן מופיעות ברשימת התוכנות המומלצות. תגבה כמה שרק אפשר.

אחרי גיבוי הייתי מריץ את כלי האבחון של WD ואם אלו מצביעים על בעיה אז מיד כדאי לממש אחריות, אין טעם בשום פעולה אחרת.

נ.ב. לא הבנתי לגבי המהירויות. הדיסק אמור להעביר קבצים במהירות של 5MB לשנייה? אפילו לפני 10 שנים דיסקים לא היו כ"כ איטיים. אולי התכוונת ל-50MB לשנייה. תצלום של בדיקת ביצועים ב-HDTune לא יזיק בשביל להבין במה מדובר, כמובן לאחר שגיבית את המידע ואין כל סכנה.

פורסם
  • מחבר

זה הבעיה אין לי ממש אפשרות לגבות מידע ( כ-400GB)

הצלחתי לחלץ כמה קבצים בודדים וזה הכל כרגע אני מריץ את westren digital lifeguard diagnostic

שאמור לטפל בבעיות כאלה וכן טעיתי בכתוב זה היה 50+MBPS

ככל הנראה התוכנה תיקח קצת זמן אולי הרבה אני אריץ בדיקה עם HDTune מחר [br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 00:11:20

תוצאותיו של ה HD Tune

24february20110016.png

Uploaded with ImageShack.us

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים