עבור לתוכן

המלצה למארז גיימר

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי מחשב AMD X6

כ.מסך GTX470

קירור למעבד MUGEN2

אני מחפש מארז שיוכל להכיל את הרכיבים האלו ללא בעיה, וכמו כן שיהיה נוח להרכבה, לניקוי

,מאוורר, שאינו קולט הרבה אבק ונראה סביר כמובן שגם שקט חשוב לי.... אבל על בטוח שאי אפשר לקבל הכל בחבילה אחת, הייתי שמח לקבל המלצות למארזים, התקציב 400 שח עם סטייה של 150.

היום אני עם מארז טרנספורמר ישן וה MUGEN 2 מרוחק משהו כמו סנטימטר מדלת הצד, כ.המסך נכנס וממש צמוד לאזור ה דיסקים הקשיחים, כמו כן לנקות אותו זה ממש סיפור בגלל הצפיפות בפנים והוא צובר לי ים של אבק.. בקיצור חייב להחליף

לא איכפת לי לקנות מארז ולהוסיף לו פילטרים לאבק אבל השאלה היא אם קיימים כאלו איפה משיגים וכמה הם עולים

תודה מראש

שי

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה

האם זה בטוח שה מוגן 2 וה GTX 470 יכנסו לשם ?

יש לציין שה GTX לא בא עם הקירור הסטנדרטי שלו יש לו קירור עם 3 מאווררים...

אני רוצה שיהיה מרווח מספיק

פורסם

הכל יכנס בקלות. הקירור לא אמור להיות רחוק מהדלת בכל מקרה, אצלי הקירור של נוקטואה שקטן בממדיו מהמוגן במרחק של 2 ס"מ גג 3ס"מ

במארז HAF-X שרחב במיוחד. כנ"ל באנטק 1200, אורורה 570 שבוא המרחק קטן יותר או כמו בכל מארז פול טאוור שיש או שהיה לי. בלי שום קשר

מארז פול טאוור איכותי לא ממש נכנס בתקציב הזה אלא אם שכחתי מארז מסויים.

כל האופציות ראויות ומעולות ויעשו את העבודה.

פורסם

לא הזכרתי את ה-902 מסיבה מסוימת, לא בגלל שהוא לא מארז איכותי ואכן מדובר באחלה מארז שמקרר היטב, אך בגלל שאיכותי הבניה שלו

מעט פחות חכמה לדעתי מהמארזים האחרים שהזכרתי והוא הרבה, אבל הרבה יותר קשה לניקוי עקב חיבורי המאווררים הקידמים לכלובים שדורשים פירוק

של איזה שישה ברגים במקום לפרק פאנל קידמי ולנקות כמו בכל מארז נורמלי. ומדובר במארז שיודע לצבור לא מעט אבק למרות שהוא מפוצץ בפילטרים.

האמנם הם פתרו את הבעיה הזו בסידרת ה-DF עקב האופציה לפתוח כמו דלת את המאווררים הקידמיים, אך כמה מהבעיות נישארו ואפילו נוסף איזה

שטות או שניים כמו הסוגר האידיוטי הזה לצורבים למשל. לא חושב שהוא עומד באותה השורה כמו שאר המארזים שהצעתי אך זו דעתי האישית כמובן.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה ושוב תודה

ה 932 נראה טוב לטעמי, למרות שה 922 יפה אפילו יותר

נראה לי שאלך על ה 932...

גם מצאתי אותו ב 450 שח...

תודה רבה רבה

פורסם

בדיוק לפני חודש גם החלפתי מארז וגם עשיתי מחקר קטן, אז תהנה מהעבודה שלי...

ל-HAF932 אין פילטרים והוא שואב אבק רציני.

ל-HAF922 יש פילטר קדמי בלבד ואי אפשר לפרק אותו לניקוי. צריך להבריג החוצה את הפנאל הקידמי בשביל להגיע אליו.

ל-Storm Sniper הפילטר הקידמי ניתן לפירוק, התחתון וזה שבדלת לא, ואין פילטרים בפתח העליון והאחורי. הערה הפילטר הקידמי ניתן לפירוק אך לא מהמאש המתכתי, כלומר לא ניתן לשטוף אותו, כנ"ל לגבי הדלת. באופן דומה ישנם פילטרים גם על פתחי ה-5.25.

לכל ה-3 יש מאוורירי 200 ממ.

ל-Cooler Master יש כנראה שיטה מאוד יחודית לבדיקת רעש, כי אלו שב-Storm Sniper מצויינים כ-17-23 והם ממש לא 17 dBA על המהירות הכי נמוכה. אגב הסניפר מגיע עם בקר מאווררים מובנה. אבל הם עדיין שקטים למדי, הייתי מעריך באיזור ה-20+ להכי נמוך.

ה-CM690 לא מגיע עם מאוורירי 200 ממ וגם לא תומך בכאלו, אבל הוא זול יותר ומגיע עם יותר פילטרים שגם אמורים להיות יותר קלים להסרה. אני בסוף הלכתי על הסניפר.

פורסם
  • מחבר

אתמול היה רשום 485 שח....

היום העלו את המחיר

אני עוד לא שילמתי, רק הזמנתי

אם הקפיצו את המחיר אני אקנה ממקום אחר[br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 20:53:09

ד"א באישור ההזמנה שקיבלתי במייל כתוב 486 שח

HAF 932

ככה שאיתי הם לא יכולים לשחק

פורסם

אני חושב שאתה מזלזל בחשיבות של פילטרים, לא משנה, במארז הבא אתה כבר לא...

פורסם

אני התייחסתי ל-milgy.

בכל אופן, נכון שלא מסובך להכין פילטרים, אבל אם לא יהיה לך קל לפרק אותם לניקוי, אז אתה פשוט לא תנקה אותם ואז באמת לא תהייה זרימת אוויר.

לעבוד בלי פילטרים במדינה שלנו זה קצת בעייתי, אלא אם בא לך כל חודשיים-שלושה לפרק לניקוי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני חייב להודות לכולכם קיבלתי את המארז, הוא שקט מקרר היטב מאד נוח להרכבה מרווח ואפילו נאה לטעמי, כל מה שרציתי ובמחיר סביר 486 שח. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חבל שזה לא בא עם תאורת הצפה פנימית כחולה או אדומה אבל אני אדאג לזה בהמשך :)

לגבי הפילטרים אז ככה, היה לי בעבר מארז עם פילטרים נוחים לפירוק וניקוי הבעיה היא שהם נסתמים מהר מאד

דבר שני למרות שהיו לי פילטרים עדיין הייתי צריך לפרק פעם בחצי שנה ותאמינו לי מה שהיה בפנים זה כמויות של אבק ! מה שכן לא נכנסה לי פרווה של הכלב פנימה שזה סיוט, זה מתלפף ונתפס במאווררים בגופי הקירור וברכיבים האלקטרוניים עצמם, עם המארז הזה אני לא מאמין שזה יקרה, יש רשת דקה יחסית על כל מאוורר שקיים בו.

אני לא מזלזל בחשיבותם של הפילטרים ויכול להיות שאולי עוד אחזיר אותם לשימוש השאלה היא אם יש פילטרים בגודל הזה של המאווררים שקיימים במארז.

אופציה נוספת עליה חשבתי היא לבנות מעיין כלוב עם פילטרים בצדדים המארז כולו יישב בתוך הכלוב (שהוא פילטר גדול בעצמו) אבל יש פה את בעיית האסטטיות

אז אני עוד בודק מה אפשר לעשות.

בכל אופן אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע, ושוב תודה לכולם !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים