עבור לתוכן

מה דעתכם על כונן הגיבוי הזה ?

Featured Replies

פורסם

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ0D5E4F1

מצא חן בעיני שזה USB 3, רק דבר אחד לא הבנתי. אם אני מחבר אותו ליציאת USB 2, האם זה יעבוד לאט או לא יעבוד כלל ? (בכוננים אחרים שראיתי כתוב במפורש שיעבוד לאט, פה לא כתוב). דבר שני שרציתי לשאול. כתוב שזה מגיע עם כרטיס PCIE, זה נראה לי מוזר, זה לא אמור להיות כרטיס PCI רגיל ? יש לי בלוח רק יציאה אחת של PCIE וכרטיס המסך יושב עליה. אז לא אוכל לחבר את הכרטיס ?

תודה...

פורסם

אמנם חיבור PCI-E x1 יגביל את הכרטיס (שני פורטים) אבל חיבור PCI יגביל אותו אף יותר. אז לא, זה לא אמור להיות PCI.

איזה לוח יש לך? בד"כ יש חיבור PCI-E x1 בנוסף ל-x16 של כרטיס המסך.

ואם אתה מחבר את הכונן לפורט USB 2.0 אז הביצועים יהיו של USB 2.0. אין שום סיבה שזה כלל לא יעבוד, ישנה תאימות לאחור. מה שכן שים לב שבחיבור USB 3.0 לעומת הגרסה הקודמת ישנם חמישה חיבורים חדשים (במחבר/פורט עצמו), לכן חייב להשתמש בכבל USB 3.0 מעבר לחיבור של הדיסק החיצוני והחיבור שבמחשב.

ובאופן כללי לגבי המוצר, אני לא יודע אם הוא משתלם כי מדובר בסוג של מכרז והמחיר שנקוב שם אינו העלות הסופית.

פורסם

כשתחבר בUSB3 מהירות הנתונים תהיה ביאור מקסימאלי של 120 MBps שזה כ 1Gbps אין מצב שהיא תתקרב ל5 שרשום שם.

אם תחבר בUSB2 המהירות שתתקבל תהיה איזור ה35-40MBps כלומר כשליש.

וכן הכרטיס שיגיע הוא PCI-E x1

אתה בטוח שאין מקום בלוח? מה הדגם של הלוח?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה והייעוץ !

לוח האם שלי קצת ישן,

Asus P5LD2-SE

עם צ'יפסט 945.

יש לי כרטיס מסך HD 4350, אני מניח שמחובר ב - PCIE X16, לפחות זה מה שחשבתי.

אתם אומרים ש - PCIEX1 גם יגביל את הכרטיס, אז הכרטיס שהם נותנים לא טוב ?

לא הבנתי כל כך את הקטע עם החמישה חיבורים והשימוש בכבל USB 3.

מפרט המחשב:

Asus P5LD2-SE

Core 2 Duo 6300 Conroe

3GB DDR2 RAM

HD WD 160GB

ATI HD 4350

Hec 300W

פורסם

בלוח שלך ישנם שני חריצים של PCI-E x1 אז לא תהיה בעיה מהבחינה הזו.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ly0uHyAg2GI5nzmr

הממשק PCI-E x1 מגביל את הפורטים שעל הכרטיס אבל זה לא רלוונטי בכלל לדיסקים קשיחים וגם לא ממש ל-SSD של ימינו. דיסקים קשיחים לא מגיעים למהירויות שכאלו.

תתעלם מעניין הכבל, בקצרה פשוט אמרתי שכל הצדדים צריכים להיות USB 3.0 בשביל שכל העסק יתפקד ב-USB 3.0. המחשב, הכבל והדיסק החיצוני.

פורסם
  • מחבר

או קיי, תודה.

האם ניתן להניח כי הכבל שיגיע עם הדיסק יהיה USB 3 ?

רגע, הסתכלתי עכשיו על הלינק, ה - PCIEX1 זה הקטנים האלה, לא ? אם ככה אין לי סיכוי, העליון לא בא בחשבון, כי הכרטיס לא ייכנס, כרטיס המסך קרוב מדי ויפריע. והתחתון גם לא, כי יש שם חיבורים באיזור, נראה לי של USB קדמי או משהו, לא נראה לי שאני אצליח להכניס אותו בכלל....הלוח בנוי לא משהו, צפוף מדי.

פורסם

תהיה בטוח, תמצא מידות ותמדוד. אל תניח סתם.

וברור שתקבל כבל USB 3.0.

פורסם

לצערי - יש טעות שנפוצה במקומותינו - כונן חיצוני הוא לא כונן גיבוי. הוא אמצעי איכסון ותו לא (שאפשר לגבות אליו אבל זה ממש לא הופך אותו לכונן גיבוי)

במידה וגם המחשב וגם הכונן החיצוני נדפקים נשארת בלי יכולת לשחזר

גיבוי מורכב ממספר מדיות (2 צפונה - הווי מדיה אופטית, מגנטית, רשת וכו')

תסתכל את המאמר שכתבתי לגבי גיבוי למתחילים - זה יתן לך מושג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים