עבור לתוכן

שאלה לגבי Image

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'.

עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה.

האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה?

אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים?

תודה

פורסם
  • מחבר

http://clonezilla.org/

חופשי - פתוח

וכדאי לייצר SID חדש + שם שונה אם אתה הולך להפעיל את שניהם באותה רשת.

היי, כמה שאלות:

באתר יש להורדה קובץ ISO. זה אומר שאני צריך לצרוב אותו לדיסק, נכון? ולשות BOOT מהדיסק?

הורדתי אותו ופתחתי אותו ומופיעים שם נתונים של LINUX. למשל תיקיה שנקראת syslinux.

זה יעבוד על Windows 7?

לא מדבור ברשת. אלא במחשב זול שקניתי לדוד שלי לפני כמה חודשים.. ועכשיו אני רוצה לקנות לאבא שלי את אותו אחד.

אין לי מושג מה זה SID אבל אני מניח שזה לא רלוונטי עבורי, נכון?

דבר נוסף:

בעניין יצירת הIMAGE על גבי דיסקים - איך אעריך מראש כמה ישקול הIMAGE וכמה DVD'S אני צריך בשביל זה?

אני מניח שאפשר לעשות IMAGE מבלי לגבות את הMEDIA ששוקלת המון (סרטים וכו').

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את נושא ה IMAGE

פורסם

היי, כמה שאלות:

באתר יש להורדה קובץ ISO. זה אומר שאני צריך לצרוב אותו לדיסק, נכון? ולשות BOOT מהדיסק?

כן - תשתמש ב-DEEPBURNER לדוגמא ותצרוב לא כדאטה

זה יעבוד על Windows 7

כן - לא מעניין אותו איזה מערכת הפעלה אתה משתמש - מעניין אותו מערכת הקבצים

לא מדבור ברשת. אלא במחשב זול שקניתי לדוד שלי לפני כמה חודשים.. ועכשיו אני רוצה לקנות לאבא שלי את אותו אחד.

אין לי מושג מה זה SID אבל אני מניח שזה לא רלוונטי עבורי, נכון?

כל עוד שהם לא באותה רשת - שכח מזה - זה לא משנה עבורך

בעניין יצירת הIMAGE על גבי דיסקים - איך אעריך מראש כמה ישקול הIMAGE וכמה DVD'S אני צריך בשביל זה?

לבצע זאת על מדיה אופטית על גבי סט של כמה - רעיון רע - דיסק קשיח רעיון יותר טוב

אני מניח שאפשר לעשות IMAGE מבלי לגבות את הMEDIA ששוקלת המון (סרטים וכו').

הנחת הנחות היא הדרך הנכונה לטעות ומפח נפש - עד כמה שאני יודע - אין אפשרות לעשות EXCLUDE MASK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים