פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים שלוםאני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים:- מודם ADSL- Wi-Fiשיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה..אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink.מי מבין שני הבאים מומלץ יותר?Linksys WAG120N with ADSL ModemTP-Link TD-W8960 with ADSL Modemתודה רבה
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים מחבר דווקא יש בזה הגיון.מי שיש לו ADSL, ומתכנן להשאר עם ADSL לעוד הרבה זמן,יותר נוח לו שתהיה לו קופסא אחת, שמתחברים אליה ועושים את כל הקינפוג,מאשר 2 קופסאות, שני ספקים, ולהתחבר לשתי קופסאות.לבית רגיל, לעניות דעתי, הרבה יותר נוח עם קופסא אחת מאשר שתיים.
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים לא ענית על השאלה שלי - למה לקנות משולב? אתה יכול לקבל אחד כזה מבזק בחינם...
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים מחבר אתה יכול לקבל אחד כזה מבזק בחינם...אם אתה לקוח קיים, אז הם דורשים שתעלה את המהירות שלך כדי לקבל את המודם-ראוטר.כמו כן, אני לא ממש מחבב את D-Link (:בחזרה לגבי שני המודם-ראוטרים ששמתי כאן,אשמח לשמוע דעה את מי להעדיף..
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים אף אחד מהם...הדעה הקדומה שלך על D-LINK אין לה על מה להתבסס.קרא את הסקירה -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.