פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2.5, ובקיבולת של 500GB ומעלה , השימוש שלי הוא בעיקר להעברת סרטים ולגיבוי של מסמכים וכו' התלבטתי בין ??? 1. WD עם שנתיים אחריות : דגם : WD : My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 מחיר : 300 ש"ח החיסרון העיקרי בכונן זה, זה שהחיבור שלו הוא לא מיני USB רגיל, ולכן צריך להתנייד עם הכבל שלו בלבד. היתרון הגדול שהוא תומך ב USB3 !. הוא הכי מוכר והכי נמכר. 2. סיגייט עם geoflex שנתיים אחריות דגם: FreeAgent 500GB 2.5'' GoFlex Ultra-Portable Drive USB 2.0 מחיר: 285 ש"ח חסרונות: הכונן מגיע עם בקר לחיבור לUSB 2, כאשר הבקר עצמו לא ממש יציב וחזק, ובנוסף טוענים שהכונן הפנימי הוא לא של סיגייט. יתרונות: ניתן להחליף בקר בצורה פשוטה שבתוספת תשלום, יהיה ניתן לשדרג ל USB 3 , SATA ועוד אך מחיר הבקר גבוה ולכן לא משתלם 3. כונן SSD שנתיים אחריות מצאתי רק של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=109&subcatid=248&prodid=711&keySearch= לא ממש יודע עליו יותר מדיי, מחיר : 310 ש"ח אין הבדלי מחירים בין הכוננים, העדפה עם ל WD בגלל ה - USB3 והשם המוכר. הרבה כתבו שעדיף לקנות כונן לבד ומארז לכונן,לי נראה שיוצא אותו מחיר. אשמח לשמוע עצות נוספת ותגובות תודה רבה לכולם ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.