פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים שלום לכולם! אני הרצתי שרת משחק אם הפקודה הבאה: screen -A -m -d -S srcds_run ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015 השאלה שלי איך אני מגלה את ה PID של הסקרין כמובן בדרכים אחרות ולא על ידי ps -x אלא על ידי מיקום הקובץ srcds_run או srcds_linux אחד משניהם ... המטרה שלי היא לסגור את הסקרין. תודה לעוזרים
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים screen -ls לא מתאים?מה בדיוק המטרהאו לסנן screen -ls | grep srcds_run | cut -d'.' -f1 | cut -f2 -s
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר המטרה שלי שאם יש לי נגיד 10 שרתים אז אני רוצה לסגור שרת ספציפי דרך המיקום שלו ..בפקודה שהבאתה לי איפה אני מגדיר את המיקום לקובץ ?כי אני רואה שהוא מציג לי את כל ה PID של כל השרתים אני צריך רק שרת ספציפי שנמצא במיקום שאני יודע אותו ..
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים [code][code]kill `screen -ls | grep srcds_run | cut -d'.' -f1 | cut -f2 -s`יסגור את השרתכאשר מה שבא אחרי הgrep זה השם שבא אחרי -S בהפעלהאו שתיצור קובץ נגיד בשם kill.csתכניס לתוכו את התוכן הבא#!/bin/bashkill `screen -ls | $1 | cut -d'.' -f1 | cut -f2 -s`תריץ את הפקודה chmod +x kill.csומעכשיו הסגירה יכולה להתבצע./kill.cs srcds_runשוב מדובר על אותו מזהה כמו פעם קודמת
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר הבעיה שהפקודה שהבאתה לי סוגרת את כל הסקרינים אם השם srcds ואני צריך שהיא תסגור רק שם אחד בתיקייה אחת..
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים למה אתה נותן לכולם את אותו השם?כשאתה מפעיל את השרת, תן לכל אחד שם שונה. השם ניתן אחרי הפרמטר -S בשורת הפקודה
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר אני לא יכול לשנות את השם כי אם אני ישנה השרת לא יפעל ..אני צריך להגדיר בפקודה שהבאתה לי את המיקום לקובץ ואז הוא יציג לי pid בידיוק כמו בפקודה pidof ...
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אין שום בעיה לשנות את השם של הסקריןאיך pidof עוזר לך? הוא יצתן לך רשימה של כל הpid שיש לשרתים.איך אתה רוצה לדעת איזה שייך לשרת הספציפי שאתה רוצה לסגור?
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר אין שום בעיה לשנות את השם של הסקריןאיך pidof עוזר לך? הוא יצתן לך רשימה של כל הpid שיש לשרתים.איך אתה רוצה לדעת איזה שייך לשרת הספציפי שאתה רוצה לסגור?לפי המיקום של הקובץ יש תיקיות ובכל תיקייה יש שרת אם בידיוק אותם קבצים אני צריך על פי המיקום לזהות את ה pid של השרת .. פשוט.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים לא הבנתי איךהפקודה היא תמיד כזאתscreen -A -m -d -S srcds_run ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015אתה מריץ אותה בתוך הספריה, אז אין בה משהו שונה משרת לשרת. כלומר אין דרך לזהות.הפקודה צריכה להיותscreen -A -m -d -S screen_name ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015כאשר לכל שרת screen_name שונהלדוגמאscreen -A -m -d -S cs_moti ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015screen -A -m -d -S cs_alon2k2 ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015screen -A -m -d -S cs_amir ./srcds_run -game cstrike +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015ואז תוכל לסגור לכל לקוח לפי השם סקרין שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.