פורסם 2005 ביוני 3020 שנים שאלה לי אליכם אנשימים, יש איזה אתר ברשת (בעברית ואם אפשר מוכר) שמוכר אוזניות של Sennheizer? תודה. לי היה את הדבר הזה פשוט אוזניות מדהימות סאונד משובח ואין , אין מילים ..טוב נו 1500 שקל ...!! אחותי קנתה ...היא ואני השתמשנו יותר בכיוון של תיקלוט והם פשוט מטורפות איזה עוצמה יווארדי גם נוחות גם קלות הכלללל ..בקיצור זזה : בקשר לחיפוש , חפש בזאפ ! אם לא זאפ אז תעשה טיול בתל-אביב בדיזנגוף יש שמעתי שיש שם חנות מקצועית לדיג'י ..
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים ואולי הוא לא רוצה את הhd25 ב1500 שקל (מחיר שחיטה אגב) אלא רק את הpx100?מה הקשר תגיד לי?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים ואולי הוא לא רוצה את הhd25 ב1500 שקל (מחיר שחיטה אגב) אלא רק את הpx100?מה הקשר תגיד לי?לא , כיום יש את זה ב- 199 דולר ...אין קשר פשוט אני הצעתי את שלי , אם הוא לא מהמטורפים אז לא ..והמחיר הוא היה לפני שנה וחצי !שיעשה מה שטוב לו זהו !
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים שאלה לגבי הגברה של אוזניות יש ברשותי PX 100 .. עכשיו הן מחוברות למגבר סטיראו של HK דגם 330B .. (משהו ישן ) האם זה בסדר להשאיר אותן מחוברות גם כשאני שומע מהרמקולים או כדאי לנתק אותן .. ולחבר רק כשאני משתמש באוזניות
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים ובוא תסביר לי למה בן אדם שרוצה לשמוע מוזיקה בבית צריך את הhd25 שבאותו מחיר הוא יכול לקבל את הhd600/580 הטובות פי כמה?תיצמדו לנושא הכללי של הת'רד, שאלות ספציפיות - תפתחו ת'רד חדש (אבל לפני כן תעשו חיפוש, סביר להניח שנענה כבר בעבר)
פורסם 2005 ביולי 120 שנים למה שלא תפתח דיון חדש?חבל שהדיון המעולה הזה ייהרס רק בגלל שאנשים לא קראו את ההודעה הראשונה בדיון.זה לא המקום לשאול אילו אוזניות מתאימות לכם. תפתחו דיון חדש. ועוד יותר טוב, תעשו חיפוש.scorp,יש אפשרות שתמחק את ההודעות שאינן רלוונטיות לדיון?Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים חבל שאאלץ לנעול את הת'רד, תגובות שלא קשורות לנושא הדיון ושאלות ספציפיות נא לפתוח נושא חדש.אנטולי, ההודעות הועברו.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים תודה רבה עמרי חבל שאחד הדיונים היותר מועילים בפורום הזה ירדו לטמיון. Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים למה שלא תפתח דיון חדש? חבל שהדיון המעולה הזה ייהרס רק בגלל שאנשים לא קראו את ההודעה הראשונה בדיון. זה לא המקום לשאול אילו אוזניות מתאימות לכם. תפתחו דיון חדש. ועוד יותר טוב, תעשו חיפוש. scorp, יש אפשרות שתמחק את ההודעות שאינן רלוונטיות לדיון? Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים שאלה לי אליכם...אני מניח שזה המקום...אני מעוניין באוזניות איכותיות עכשיו הקטע הוא שאני מעוניין באוזניות לנגן MP3 שאני אוכל אשכרה להסתובב עם זה ברחוב...לכן האפשרות הסבירה ביותר היא אוזניות כפתור?עכשיו השאלה שלי היאעד כמה האיכות של האוזניות כפתור לדוגמא mx550 ירודה מאשרHD 202?
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אני לא מבין מה הבעיה להסתובב עם סנסהייזר 280 ברחובאו AKGואם זה מגוזם ה202 ממש לא נראות מוזרשכל האנשים יסתובבו עם האוזניות כפתור הגרועות וברגע שמישהו יגיד משהו אפשר פשוט להראות לו את האיכות ולצחוק עליו כל הדרך חזרה הביתה
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים דיי כבר עם הספאם! אתם הורסים את הדיון הזה! זה לא הדיון לשאול איזה אוזניות יתאימו לכם, תפתחו דיון חדש. או שאפילו טוב עוד יותר יהיה אם תריצו חיפוש! Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים הודעות שמקומם לא פה נמחקו, יש לכן שאלה, עשו חיפוש ואם לא מצאתם פתחו נושא חדש.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים יש לי שאלה מה ההבדל בין אוזניות פתיחות לסגורות חוץ מזה שבסגורות אתה לא תשמע אתת הרעש של בחוץ?האם יש עוד הבדלים?האם שומעים בהם אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.