עבור לתוכן

אזה כרטיס מסך טוב יש עד 600 שקל?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה

מה ההמלצה שלכם???

פורסם

איזה כרטיס יש לך כרגע?

פורסם

Geforce 2 Mx 400?!

אם תוכל להוציא קצת יותר מ700 שקל, תלך על ה Gf2 Ti.

פורסם
  • מחבר

יש לי vodoo 3 3000

פורסם

יש לי vodoo 3 3000

תישאר איתו.

אני החלפתי מ-v3-3000 ל-Geforce2-GTS ובסה"כ חבל על הכסף, ההפרש בשטח לא כזה גדול, (וממש לא מעניין אותי הפער בין הכרטיסים ב-3Dmark).

יש לך שתי אפשרויות טובות:

1. לחפש איזה פרייאר שקנה Geforce3-200 ו-"חייב" עכשיו להחליף אותו ב-Geforce4, ואז להתמקח איתו על הכרטיס המשומש.

-או-

2. להמתין כמה חודשים עד שהעלות של הכרטיס הזה (או של ה-8500LE) תרד לתקציב שלך. בינתיים לא יזיק לך לשים כל חודש עוד 100 ש"ח בצד... :hat:

Prog.

פורסם

ראדון DDR במחיר מצחיק של כ-380 שקל, יחזיק אותך יפה...

פורסם

או INNO 3D TI 200

(גיפורס 2)

פורסם

יש לי vodoo 3 3000

תישאר איתו.

אני החלפתי מ-v3-3000 ל-Geforce2-GTS ובסה"כ חבל על הכסף, ההפרש בשטח לא כזה גדול, (וממש לא מעניין אותי הפער בין הכרטיסים ב-3Dmark).

תגיד אתה דפוק?!?

אתה בטוח שיש לך את 2 הכרטיסים ?!? אתה יודע מה זה נגיד לשחק RTCW עם V3 3000 ?!??! (בטח אתה אחד מאלה שאומרים , למה זה דוקקא טוב מאוד , 640*XXX , לא זוכר כמה , והם נורא נהנים עם LOW FPS וכל הדברים הגרועים האלה)

לי יש V3 3000 ולבן דוד שלי יש GF2 GTS ו WOWOW איזה הבדל , אני לא יודע על אתה לעזאזל מדבר!! ::)

פורסם

צודק בהחלט, אני זוכר את הוודו 3 שלי :bash:

אגב, כשראית את זה אצלי, זה היה בלי FSAA, עכשיו אני משחק עם FSAA ותאמין לי שזה שיפור משמעותי באיכות התמונה. אי אפשר בכלל להשוות את זה ל-Voodoo 3...

פורסם

קישקוש.

אני עם Prog.

ההבדל בין וודו 3 3000 ל-GTS לא שווה הוצאה כספית של יותר מ-100 שקל.. ומי שעובד בשביל הכסף הזה, גם את זה לא יוצא בלב שלם..

פורסם

תגיד לי איפה אתם חיים.?!?!? אתה צריך איזה משקפיים מיוחדות?!?? אם אתה באמת לא רואה הבדל בין זה ל V3 3000 אז אין סיכוי שתראה הבדל בין זה ל GF4 T4600! רק שההבדלים בין V3 3000 ל GTS הרבה יותר גדולים!!!!

ומי שעובד בשביל הכסף הזה, גם את זה לא יוצא בלב שלם..

אני עובד בשביל הכסף שלי!! ואני יוצא אותו בלב שלם ואפילו עוד לב אם תרצה!! וגם יותר מ100¤

פורסם

קשה לי לראות שאין הבדל כלל בין הוודו 3 3000 לבין הג'י טי אס, תסלחו לי אבל אני פשוט לא רואה את הדברים ככה...

פורסם

חברים, בואו ניצמד לעובדות, OK? :smoke:

אני זה שעבד עם שני הכרטיסים ואני יכול להגיד לכם שההפרש בין ה-V3 ב-16 ביט ל-GTS ב-32 ביט הוא הרבה יותר קטן ממה שאתם חושבים. אני לא אומר שהוא לא קיים, אלא שהוא לא שווה את הכסף.

ההשוואה הזאת לכאורה לא הוגנת, אבל רק לכאורה. מעשית, ה-GTS ב-16 ביט אמנם מהיר בהרבה, אבל יש פרט קטן שאסור לשכוח: בעומק הצבע הזה, הוא מספק איכות תמונה שנראית כמו הצרות שלי, לעומת הוודוו שמצליח להראות משמעותית פחות dithered.

כשמעלים את ה-GTS ל-32 ביט הבעיה נפתרת, אבל אז הביצועים שלו צונחים בהתאם... >:(

כך שבסופו של דבר זה עניין של עלות מול תועלת, וה-900 ומשהו ש"ח ששילמתי בזמנו על ה-GTS לא הפכו לאחת מהקניות הטובות יותר שעשיתי.

תסתכלו על זה איך שאתם רוצים, אבל בשביל מה שניתן היום להשיג ב-600 ש"ח, עדיף להמתין או לחפש כרטיס משומש.

Prog.

פורסם

יש לי vodoo 3 3000

תישאר איתו.

יש לך שתי אפשרויות טובות:

1. לחפש איזה פרייאר שקנה Geforce3-200 ו-"חייב" עכשיו להחליף אותו ב-Geforce4, ואז להתמקח איתו על הכרטיס המשומש.

-או-

2. להמתין כמה חודשים עד שהעלות של הכרטיס הזה (או של ה-8500LE) תרד לתקציב שלך. בינתיים לא יזיק לך לשים כל חודש עוד 100 ש"ח בצד... :hat:

Prog.

מסכים עם כל מילה - לא משתלם לקנות GTS חדש, ולכן...

יש עוד אפשרות:

חפש GTS יד שניה. קנה קריסטל אורב (60 ש"ח בחנות ה"קשר") ותריץ על 245/390 במקום ה 200/333 המקורי.

אבל קח בחשבון שב 32 ביט הכרטיס סוחב כמו חילזון שדרכו עליו עם נעל צבאית, אבל סוחב פצצה ב 16 ביט !!!

ואיכות התמונה מצויינת לדעתי בניגוד למה שכתבו כאן,

(על מסך "19 של LG)

בהצלחה

פורסם

עים אן לך מחשב מבוסס KT133A אני ממליץ על הרדאון לאחר בדיקה אמיתית פשוט הצבעים שלא והתמונה שלא ניפלאים....

(לא תמיד כואב לו לעבוד עים KT133A (רק בחלק מהמיקרים) אבל פרט לציפסט זה אן לא שום בעיה עים כל ציפסט אחר).

והתמונה שלא מדהימה גם בדו מימד וגם בתלת מימד יותר אמיתית והומגנית ממש כמו ההבדל בן טלויזיה טובה לטלויזיה בינונית.....

תמורה טובה לכסף במיוחד מי שגולש הבה באינטרנט ומישתמש הרבה גם בדו מימד......

הוציא לי 3000 נקודות על פנטיום 3 1 גיגה ציפסט 815אינטל עים 512 SDRAM ב 3DMARK2001 SE

ועים XP 1700 עים 256 DDR ציפסט KT266A הוא מוציא 3500 נקודות....

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים