פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים שלום לכולםיש לי אתר אינטרנט פשוט שמתי בו מערכת יצירת קשראבל משום מה הוא לא שולח לי את הפרטים שאני כותב למיילאני צריך עזרהככה הוא כתוב..עם אפשר לערוך ולהגיד לי עם יש טעותHTML <form id="form2" method="post" action="#"> <fieldset> <label for="con_name">Name:</label><br /> <input id="con_name" type="text" name="con_name" value="" alt=""/><br /> <label for="con_email">Your Email:</label><br /> <input id="con_email" type="text" name="con_email" value="" alt=""/><br /> <label for="con_website">Your Phone:</label><br /> <input id="con_website" type="text" name="con_website" value="" alt=""/><br /> <label for="con_mess">Message:</label><br /> <textarea id="con_mess" name="con_mess" cols="0" rows="0"></textarea><br /> <input type="submit" id="contact-submit" value="Submit"/> </fieldset> </form>PHP$con_name = $_POST['con_name'];$con_email = $_POST['con_email'];$con_website = $_POST['con_website'];$con_mess = $_POST['con_mess'];$to = '******@hotmail.com';if(isset($_POST['submit']) $subject = "subject: $con_website";$message = "$con_name: $con_mess";$headers = "From: $con_email";mail($to, $subject, $message, $headers);} צונזר בכוונה האיימיל!חשוב לי לצין שגם האתר בנוי גם בCSS
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים כן, מכיוון שPHP לא ממשת SMTP בעצמה, היא משתמשת בsendmail כדי לשלוח את המייל דרכה.יש לך את sendmail על הPATH?
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים תבדוק ב direct admin או ב cPanel עם יש לך [עם זה חבילת אכסון יש לך מאה אחוז]תבדוק שם תפרטים של השרת מייל, תיצור משתמש חדש עבר הטופס ומלא אותו.במקרה שיש לך קופסא פרטית או VPS אתה חייב להתקין שם שרת מייל ולמלא את השורות בטופס.להסבר מקיף יותר תגיד לי באיזה פאנל ניהול אתה משתמש ואני ינסה לבנות לך הסבר מצולם
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר תבדוק ב direct admin או ב cPanel עם יש לך [עם זה חבילת אכסון יש לך מאה אחוז] תבדוק שם תפרטים של השרת מייל, תיצור משתמש חדש עבר הטופס ומלא אותו. במקרה שיש לך קופסא פרטית או VPS אתה חייב להתקין שם שרת מייל ולמלא את השורות בטופס. להסבר מקיף יותר תגיד לי באיזה פאנל ניהול אתה משתמש ואני ינסה לבנות לך הסבר מצולם יש לי את זה אני לא כל כך מבין בזה עם אתה יכול לעזור להגדיר את הכל כמו שצריך אני אמשח מאוד תודה רבה על ההתיחסות לנושא
פורסם 2011 במרץ 214 שנים יש לי את זה אני לא כל כך מבין בזה עם אתה יכול לעזור להגדיר את הכל כמו שצריך אני אמשח מאוד תודה רבה על ההתיחסות לנושא יש לי את מה?cp? da? מה מהם
פורסם 2011 במרץ 314 שנים לאחר בדיקה ראיתי שאין לך שם שום הגדרות של אימיל נראה לי זה נמצא במערכת חיצונית
פורסם 2011 במרץ 314 שנים קודם כל השגיאה הכי גדולה שלך פה זה שרושמים "אם" ולא "עם"אח"כ אם אין לך הגדרות אימייל על השרת הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לחפש תוסף שניקרא PHPMailer , הוא לפי מה שאתה מגדיר אותו מתחבר לממשק SMTP קיים ושולח דרכו את המייל, כלומר לצורך העיניין אתה מכניס לו את השם משתמש והססמא שלך בג'ימייל ואז אתה מקבל את המייל כאילו מעצמך, אחלה תוסף ממש נח ופשוט, חיפוש קצר בגוגל יביא לך את התוסף + התיעוד שלו.בהצלחה
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מחבר קודם כל השגיאה הכי גדולה שלך פה זה שרושמים "אם" ולא "עם" אח"כ אם אין לך הגדרות אימייל על השרת הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לחפש תוסף שניקרא PHPMailer , הוא לפי מה שאתה מגדיר אותו מתחבר לממשק SMTP קיים ושולח דרכו את המייל, כלומר לצורך העיניין אתה מכניס לו את השם משתמש והססמא שלך בג'ימייל ואז אתה מקבל את המייל כאילו מעצמך, אחלה תוסף ממש נח ופשוט, חיפוש קצר בגוגל יביא לך את התוסף + התיעוד שלו. בהצלחה אני לא צריך עזרה בשגיאות כתיב...אני צריך עזרה במשהו אחר... אבל גם את זה כבר אני לא צריך הסתדרתי בכל מקרה תודה על הנסיון לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.