עבור לתוכן

האם iPad יכול לשמש כנווט GPS?

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש צריך לקנות iPad אבל אני די רוצה. הוא נראה לי מכשיר די מדליק. אתם יודעים, גברים אף פעם לא מתבגרים, רק הצעצועים שלהם נהיים יקרים יותר..... הקטע הוא שאני לא לגמרי ילד ולכן אני רוצה להצדיק את ההוצאה לעצמי. אם אצליח לעשות את זה (בעזרתכם כמובן...) אולי אוכל להצדיק את ההוצאה אח"כ גם לאישה.

אז ככה. עד היום לא קניתי נווט GPS לאוטו ואני תמה אם יש איזו אפליקציה שאפשר להוריד שתשמש אותי כנווט GPS. גם אם כן, זה לא מספיק. חשוב לי גם שהאפליקציה תוכל לקבל דיווחי תנועה על עומסים בזמן אמת. אם התשובה היא שלילית, האם יש טאבלט אחר שיכול לעשות את זה?

הבהרה: אני לא רוצה להיכנס לקטע הסלולארי.

תודה מראש.

פורסם

יש אפליקציות GPS לאייפד, אני אף פעם לא הבנתי מה המטרה שלהם, לשים 10 אינץ על השמשה הקדמית זה אידיוטי. להחזיק ביד או להסתכל למטה זה מסוכן בזמן נהיגה.

דיווחי תנועה אתה יכול לקבל רק אם אתה מחובר לרשת הסלולרית. מן הסתם בלי תקשורת החוצה אין לתוכנה דרך לנחש מה המצב בשניה הזאת בכבישים.

פורסם
  • מחבר

יש אפליקציות GPS לאייפד, אני אף פעם לא הבנתי מה המטרה שלהם, לשים 10 אינץ על השמשה הקדמית זה אידיוטי. להחזיק ביד או להסתכל למטה זה מסוכן בזמן נהיגה.

חשבתי על משהו שמחזיק את זה בדומה למה שמחזיק נווטים רגילים.

דיווחי תנועה אתה יכול לקבל רק אם אתה מחובר לרשת הסלולרית. מן הסתם בלי תקשורת החוצה אין לתוכנה דרך לנחש מה המצב בשניה הזאת בכבישים.

אתה בטוח? אז איך מתקשרים נווטי GPS רגילים? הרי אין להם SIM בתוכם.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

GPS קיים רק באייפד 3G

נתונים על עומסי תנועה חובה לקבל דרך האינטרנט כלומר בסלולר, במכשירים ללא סלולר לא מקבלים מידע על פקקים אלה רק ניווט נטו

פורסם
  • מחבר

בנתי. תודה. כנראה שלא אקנה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים