פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים יש לסבתא שלי בעייה באינטרנט שאני לא מצליח לפתוראשמח להעזר במישהו גם בתשלוםהבעיה היא שהורדות מג'ימייל מאד איטיות כ-20 קילובייט לשניהיאהו למשל עובד טוב ונותן כ-200 קילובייט לשניהניסיתי להחליף את הדפדפן, המחשב, הראוטר והמודם, עם\בלי כבל רשת, ספק האינטרנט אחר, חשבון מייל אחרהבעיה נשארת.הדברים היחידים שנשארו זה ג'ימייל והקו של בזקאבל במקומות אחרים אני כן מצליח לקבל מג'ימייל קצבים גבוהים אצל אותם ספקי אינטרנטואצל סבתא שלי אני כן מצליח לקבל מהירות מלאה מול שרתים אחריםכך שנשארתי אובד עצותיש למישהו רעיון?
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים חס וחלילה בתשלום - המידע כאן הוא חופשי ומיועד לאנשים שבד"כ יודעים לעזור לעצמם או לא מתביישים לשאול.מה שהייתי מנסה לעשות הוא לשנות את הגדרת ה-DNS ל-DNS של גוגל http://code.google.com/speed/public-dns/בשלב השני הייתי מריץ MBAM ו-AV ומנסה עם דפדפן אחר (כדי לשלול שאינטרנייט איכספלורר לא עושה בך שמות)-עוקב-בהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מעניין.איך אתה מודד את קצב ההורדה שלך מג'ימייל? ע"י הורדה של attachments למשל? בדרכים אחרות?איך אתה מתחבר לג'ימייל? דפדפן או קליינט דואר כלשהו?הממשק של Gmail עצמו נטען בצורה איטית גם הוא? (איטיות כללית מול gmail או רק כשאתה מוריד attachments?)יש איטיות מול שירותים אחרים של גוגל? נסה למשל להוריד אלבום כבד מפיקאסה (יש אפשרות להוריד אלובמים ב ZIP, מצא אלבום ונסה להוריד אותו).
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אני לא אתפלא אם זה בעיה בבזק והם מגבילים את מהירות ההורדה.גם אצלי בבזק יש לי את התופעה.אני משתמש כבד מאוד במיילים ושולח ומקבל המון קבצים ומהירות ההורדה ביום סביר היא 40 ק"ב
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר וירוס \ פרוקסי לא רלוונטיאני מתחבר דרך הדפדפן וכאמור ניסיתי גם דפדפן אחרגם מחשב אחרהאיטיות נמדדת בקצב הורדת ה-attachment כפי שמדווח ע"י הדפדפןאני אבדוק את שאר הדברים שכתבתםתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.