עבור לתוכן

4 משחקים יוצאים בקרוב, מה אתם קונים?

Featured Replies

פורסם

בקרוב אמור להיות ב PSN לישראל, כרגע צריך לקנות כרטיסים באינטרנט במחירים מוגזמים.

אתה יכול בבקשה לפרט? אלה כרטיסים מיוחדים? אין אפשרות לשלם פשוט עם כרטיס אשראי בעל 16 ספרות?

ועד כמה גדולה רשימת המשחקים שניתנת למכירה בPSN?

פורסם

אז אתה מוריד כל משחק גם אם הוא טוב? :'(

אהה.. לא. יש לי 50 משחקים בסטים. בשלוש שנים האחרונות לא הורדתי אף משחק... פשוט קונה רק אם המחיר שפוי.

פורסם

המשחק היחידי שאני חושב לקנות זה רק הCRYSIS 2

ואולי אבל אולי HOMEFRONT

פורסם

^^^

וכניראה ששילמת יותר מ 180 שקל (המחיר של המשחק ב gamesplanet). חשבתי גם לקנות אותו אבל לא כל כך אהבתי את ההדגמות שלו, אולי אחרי שאני אשחק בדמו...

פורסם

190 ש''ח

ובעיקרון אני מעדיף יותר לקנות בקופסא...

פורסם

190 ש''ח

ובעיקרון אני מעדיף יותר לקנות בקופסא...

אני התנתקתי רשמית מקופסאות אחרי שקניתי שני משחקים בקופסה ובגלל שהכונן DVD שלי דפוק לא הצלחתי להתקין אותם. למזלי היתה גם אופציה דיגיטאלית או משהו כזה. לפי מה שהבנתי בfallout3 הבעיה עם DVD היתה מאוד נפוצה והיו המון מדריכים איך לסדר את זה אבל זה לא היה קל.

עכשיו אני קונה רק דגיטאלית כשהמחיר יורד ל10 דולר ומטה . לא מזמן אני ואבא של אשתי קנינו disciples 3 ב 7.5 דולר. המשחק נחמד אבל אני משחק בו פחות(כי dwarf fotress הרבה יותר ממכר) . אבא של אשתי חורש אותו (הוא פנסיונר) וגם האחינים שלי משחקים בו וב king's bounty שגם קנינו באיזה מבצע בכמה גרושים.

אני חושב לקנות RUSE אבל המחיר עדיין לא ירד לרמות "הגיוניות".

פורסם

אני נמנע לחלוטין מקופסאות. במוקדם או במאוחר הדיסק נהרס ונזרק יחד עם הקופסא וסתם יצרנו זבל מיותר לסביבה.

ובקשר למחיר, הינה הרשימת קניות שלי מהשנה האחרונה. בממוצע כל משחק עלה לי 20.2 שקל (יותר זול מגולדסטאר בפאב!). אני לא רוצה לחשוב מה היה המחיר אם היתי קונה במחיר מלא...

28 Tropico 3

6 Commandos 2

27 The Witcher

38 Borderlands

38 Borderlands DLC

10 KOTOR

19 Torchlight

12 Poker Night at the Inventory

9 Flight Control HD

36 Bioshock 2

18 Bioshock

11 Tropico 3: Absolute power

7 The Secret of Monkey Island: Special Edition

7 Monkey Island2 Special Edition: LeChuck’s Revenge

37 Dead Space

סה"כ 15 משחקים ב- 303 שקל. יותר זול משני משחקים ב190 ש"ח כל אחד.

פורסם

Elder scrolls V

The witcher 2

Dragon Age 2

מסכנים הלימודים שלי.....

אני לא יודע איך א ני יעבור תתקופה הזאת...

(השאלה אם קונים או משיגים מ"חבר")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים