עבור לתוכן

4 משחקים יוצאים בקרוב, מה אתם קונים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

בזמן הקרוב יוצאים כמה משחקים "חמים", אני עדיין לא סגור לגמרי מה אני לוקח.

ASSASSINAN'S CREED וקרייסיס יוצאים עוד חודש ושבוע, HOMEFRONT שגם עושה קצת באז יוצא עוד חודש בדיוק.

ופורטל שאמור לצאת בערך עוד חודשיים.

כרגע נראה לי שאני אלך על:

פורטל בטוח ו-ACBH כנראה,

את קרייסיס אולי יותר מאוחר השנה, ועל HOMEFRONT אני אחשוב רק אחרי שיצא,

מה אתם קונים?

פורסם

רק פורטל וHOMEFRONT מעניינים אותי כרגע.

גם BF3 אבל יש עוד זמן.

פורסם

אני מחכה שהמחיר על elemental war of magic ירד ל10 דולר ;) .

אני לרוב לא קונה משחקים במחיר מלא יותר ואני בכלל משחק בfreeware עכשיו :lol: אולי כדאי שאני אתן למי שכתב אותו איזה תרומה (הוא קיבל רק 30000 דולר תרומות בשנה שעברה).

פורסם

מה עם DOW2:RETRIBUTION? ואיך שכחת את DA2?

פורסם

Diablo 3

Bf 3

Elder scrolls V

The witcher 2

פורסם

ASSASSINS CREED BROTHERHOOD

אין מה לדבר בכלל.

פורסם

אין כסף ללחם ואתם קונים משחקים ?

משחקים זה לחם לנשמה ;) והמחיר שלהם לא יותר מיציאה רגילה (המסעדות בארץ בעיקר במדינת תל אביב יקרות מאוד).

בקשר למשחקים שיוצאים בקרוב אני ממליץ לכם לא לקנות משחקי single player בתאריך יציאה אלא אם כן אתם רוצים להנות מהם כל עוד יש לכם זמן לשחק משחקים. לרוב עדיף להיות סלקטיבי ולדחות משחקי single player למבצעים . אם אתם אוהבים FPS כדאי לקנות ביציאה בעיקר אם הם פופולארים כי להם לרוב יותר פופולארים בהתחלה ואחרי שנה - שנתיים יש פחות שרתים והתמורה שלהם יורדת דרסטית (טוב אפשר לראות את זה גם בצורה חיובית כי לרוב השחקנים המעצבנים עוברים למשחק אחר).

פורסם

לא קונה שום דבר.

דבר איתי עוד שנתיים כשהמחיר ירד ל5-10 דולר... אולי אז אני אחשוב על פורטל

פורסם

אז אתה מוריד כל משחק גם אם הוא טוב? :'(

פורסם

AC BROTHERHOOD - כנראה היה הבחירה הראשונה שלי אבל כבר סיימתי אותו על ה PS3 והוא אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם

מה שמשאיר את...

Crysis בלי ספק ואת DA2

2 משחקים שאני הולך לקנות ברגע שיצאו

פורסם

Rift

Diablo 3

Witcher 2

Dragon Age 2

פורסם

RIFT

חוץ מזה אני לא בונה על שום משחק "גדול" שיוצא בקרוב.

Crysis2 מבחינה ויזואלית נראה מעולה, אבל אני לא מתרגש מזה וגם המחשב שלי בקושי סוחב אותו. וחוץ מזה, אין שם שום דבר חדש ממה שלא ראינו כבר

Brotherhood שיחקתי בבוקס. לא התלהבתי, אפילו שנאתי את המשחק. ואני אומר את זה כאחד שאהב נורא את המשחק השני. כל מה שהיה טוב במשחק השני, הרסו או השמיטו במשחק ההמשך.

מ-Bulletstorm אני לא מתלהב. נראה לפי הביקורות.

Homefront שנראה מעולה לפי הטריילרים, זה משחק "המשך" לFuels of War, שגם בזמנו נראה נהדר בטריילרים אבל התברר ככישלון טוטאלי גם בסינגל (AI דפוק) וגם במולטי שבקושי יכולת למצוא שרת אחד מלא וגם אז הגיימפליי היה לגמריי הרוס.

מכל השמועות Diablo3 נדחה לשנה הבאה. ואני כאחד שחיכה בצורה מטורפת (עד כדי כך שספרתי ימים ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי) לStarcraft2, ואז התאכזב מהמשחק קשות, לא מצפה כבר לDiablo3 כמו שציפיתי לפני כשנה.

למה אנשים כאן מפתחים ציפיות לElder Scrolls הבא? כי Morrowind היה נהדר, אבל את אובלביון הרסו לגמריי. רק מערכת עליית הרמות עצרה אותי כל פעם מלעבור את המשחק. למה אני צריך לקפץ כל הזמן ולהזמן שדים כדי לקבל XP ולעלות שלבים? למה אני צריך לשוטט באותו השלב הקודר והאדום (ממש הפריע לי לעיניים) עשרים פעם כדי לכבות 20 שערי אובליביון?!

אתם באמת חושבים שיהיה שיפור ניכר בElder Scrolls V מהמשחק הקודם?

המשחקים שבאמת שווים (לדעתי) לחכות להם, זה משחקים של חברות פחות מוכרות, והם באמת מחדשים:

Dungeon Defenders - נראה כמשחק COOP נהדר להעביר את הזמן

Men of War - לדעתי אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים שיצאו, גם מבחינת הפיזיקה והריאליסטיות של פגיעת פגזים, גם מבחינת AI שלוקח על עצמו לפקד גם על חיילי האויב וגם על החיילים שלך בצורה מעולה. וגם כי הוא מנסה להעביר את המלחמה כמה שיותר לשחקן מבחינת הגיוון. לא עוד משחק שמתמקד באמריקאים, אלא נותן לפקד על שלל צבאות שהשתתפו במלחמת העולם השניה. ואני מדבר על משחק ההמשך שיוצא בעוד כשבוע, Assault Squad.

וכמובן RIFT שהזכרתי למעלה שנראה מאוד מבטיח מהבטא.

פורסם

PORTAL 2 כמובן, DAY 1.

השאר בסימני שאלה, יש הרבה. כניראה שממשחקי ה FPS אני אבחר אחד (BRINK, HOMEFRONT, DNF, Bulletstorm). לא יודע בקשר לעוד, יש גם משחקים ל PS3 לקנות וכסף לא גדל על עצים...

פורסם

PORTAL 2 כמובן, DAY 1.

השאר בסימני שאלה, יש הרבה. כניראה שממשחקי ה FPS אני אבחר אחד (BRINK, HOMEFRONT, DNF, Bulletstorm). לא יודע בקשר לעוד, יש גם משחקים ל PS3 לקנות וכסף לא גדל על עצים...

בPS3 יש אפשרות לקנות משחקים אונליין בחנות שלהם?

פורסם

בקרוב אמור להיות ב PSN לישראל, כרגע צריך לקנות כרטיסים באינטרנט במחירים מוגזמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים