עבור לתוכן

האם ניתן להשאיר דלוק Samsung G3 שמחובר לLCD אשמח לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3

ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530

המפרט:

http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1

יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB

1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו?

2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים?

3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח?

4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות

לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כאלה אם משהו נמחק או נדפק זה הכל?

אשמח לעזרה תודה מראש

ושבוע טוב

פורסם

1. אין שום סיבה שלא. זה בדיוק כמו שאתה מחבר את הכונן ב-USB למחשב.

2. אין כונן יותר מתאים, זה כונן קשיח בדיוק כמו זה שמערכת ההפעלה שלך רצה ממנו ברגעים אלו.

3. מה זה "כוננים כאלה"? זה כונן קשיח, זה הכל. לחלק למחיצות זה בעיקר עניין של נוחות. מן הסתם שזה לא מהווה גיבוי ואם הדיסק נדפק אז זה לא יהיה ספציפי למחיצה מסוימת.

פורסם
  • מחבר

!_Nike_! תודה רבה על התשובות

השאלות היו כדי להבין כוננים כאלה מתחממים מפעילות יתר או חיבור קבוע לחשמל

ואם כן אז האם יש צורך או קיימים אריזות כאלה עם קירור?(או שבדיסק קשיח זה לא רלוונטי)

לגבי השרידות של הדיסקים הקשיחים אשמח להבין מה יכול לגרום להם להתקלקל?

לכן שאלתי על חיבור אל פסק/מייצב מתח

לגבי חילוק למחיצות שהבנתי שזה לא משנה,התייחסתי כי בהוראות בהטלוויזיה הם מזכירים שם שיש מקרים שהקבצים לא נקראים

או שכביכול מערכת הטלוויזה פוגמת בקובץ יש לחבר למחשב ולאתחל את הכונן.

הוראות הטלוויזיה (עמוד 19) :

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201003/20100316160008609/BN68-02594F_00Heb_0224.pdf

בגלל זה אני התייחסתי לזה כמו כונן אחד של מחשב שלפעמים מערכת הפעלה (מחיצה C) לא עולה ודורשת התקנה ואתחול המחיצה מחדש,

במקרה הזה אם לא יהיה לך עוד מחיצה עם כל המסמכים וכו' זה יכול להוות בעיה.

אשמח להבין אם אני מתייחס לזה לא נכון.

במידה ויש רעיונות לסידור נכון או עוד המלצות אשמח לשמוע.

שוב תודה

פורסם

שלום שוב אלעד,

בכונן קשיח יש רכיבים נעים בנוסף לאלקטרוניקה אז מן הסתם שכונן קשיח מתחמם אבל זו לא בעיה אלא אם כן מדובר במארז ממש נוראי. אין דבר כזה פעילות יתר, הכונן פועל או שאינו פועל, אם הכונן פועל נונסטופ אז זו פשוט פעילות מתמשכת ואם המארז בנוי ברובו מאלומיניום ויש לו פתחי אוורור אז לא צריכה להיות שום בעיה (גם אף פעם לא דרוש מארז עם מאוורר).

לגבי אל פסק- ברוב המקרים של תקלות בדיסקים קשיחים חיצוניים זהו השנאי שפשוט שובק חיים, מחליפים אותו והכונן הקשיח עדיין מתפקד.

דיסקים קשיחים הם רכיבים מספיק לא אמינים בשביל שתתקיים המלצה גורפת להשתמש בגיבויים ולא לסמוך על אל פסק. אל פסק (בהינתן ההגנות המתאימות בתנאים הנכונים) יכול למנוע כשלים שמקורם בחשמל. אולם כשלים שמקורם בחשמל אינם כל הכשלים הקיימים. אתה פשוט צריך לקבל את העובדה שדיסקים קשיחים הם אינם רכיבים אמינים ואם המידע חשוב לך אז תשקיע את הכסף הנוסף בגיבויים סדירים.

לפי החוברת שקישרת אליה אתה יכול דווקא לעבוד עם NTFS. אני לא רואה התייחסות לכך אבל יתכן שהמחיצה שתהיה גישה אליה היא הראשונה אז הייתי שוקל את זה לפני השימוש (אם אתה מתכנן לעבוד עם מספר מחיצות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים