עבור לתוכן

מצב CLONE מאט את זרם הוידאו בצורה נוראית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550.

עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו)

לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם.

לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על שני המסכים ולא רק בראשי - ואין לי אפשרות לבטל את זה, בהתחלה זה עבד נהדר וראו חלק, אז לא היה אכפת לי והייתי מכבה את מסך המחשב למשל כשרציתי לראות סרט בטלויזיה.

אני לא יודע בדיוק מה השתנה, אבל פתאום מצב CLONE מאט לי לגמרי את הוידאו, ורואים ממש פריים אחרי פריים - בלתי נסבל.

רק כשאני מעביר את המצב למסך אחד בלבד (לא CLONE) אז זרם הוידאו חוזר למהירות נורמלית (וגם פה משהו נראה לי קצת איטי מהרגיל, אבל אני לא בטוח)

אני רוצה לחזור למצב שבו ב CLONE אני רואה נורמלי בשני המסכים, ולא אכפת לי לחזור גם למצב הראשון שבו יש זרם וידאו רק במסך אחד.

- אני יודע שהכרטיס מסוגל לתת וידאו במהירות נורמלית לשני מסכים, כי כבר ראיתי את זה קורה, זאת אומרת שיש כאן בעיה של תוכנה, של דרייברים אולי.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, כרגע אני יכול לראות סרט רק אם אני מגדיר שמסך הטלויזיה הוא היחיד, ואז בעצם נכבה לי מסך המחשב - שזו בעיה מבחינתי.

בתודה מראש -

אריק.

פורסם

ניסית לחזור, לגירסת הדרייברים הקודמת?

פורסם
  • מחבר

לא, קודם כל, לא סבלתי את המראה והתוכנות שבאו עם הדרייברים של לידטק.

ודבר שני, הדרייברים של NVIDIA

52.16_win2kxp_english_whql.exe

עבדו בהתחלה בסדר גמור, ורק ביומיים האחרונים זה קרה הקט עם האטת הוידאו, באמת לא יודע למה.

פורסם

בטוח שלא עשית שום שינוי?

לפי דעתי כדאי לנסות לעשות קצת זיפזופ של מחיקת דרייברים, התקנת הקודם ו\או התקנה מחדש של החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים