פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים שלום רב,הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו.מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ?בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ?האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים הקובץ הזה כנראה מאחסן חלקים מהפרויקט שלך,לפי ההודעה שלך אז הוא מאחסן את התמונותמה כל כך נורא בקיום שלו ?
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר זה לא נורא, הקובץ הזה לא הופיע לי בפרויקטים האחרים שלי..האם יהיה בו צורך כאשר אני מגיש את קובץ ה-EXE הסופי ?למישהו יש עוד דעה בנושא ?
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים זה לא עניין של דעה - הקובץ הזה משמש לאחסון מידע בינארי. יש פקדים שצריכים אותו ויש כאלה שלא. הוא חלק מה-source שלך כמו קבצי ה-form למשל.הוא לא חלק מהתוצרים, כלומר לא צריך לתת אותו עם ה-EXE וה-DLL וכו'. וברור שאם תמחק אותו אז דברים לא יעבדו.כנראה בפרוייקטים אחרים עשית שימוש בפקדים שלא דרשו אחסון מידע בינארי ולכן הקבצים האלה לא נוצרו, זה הכל.http://support.microsoft.com/kb/152582
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.