עבור לתוכן

הספק שלי יחסית חם CORSIAR 550VX

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק כוח CORSIAR 550VX קיצר סתם שמתי תיד מאחורי המחשב איפו שהספק ויצא משם אוויר חם לא רותח משהוא קיצוני, אבל פושר חמים כזה, שאני ניכנס למשחק הוא מיתחמם הרבה יותר כניראה מעומס, פשוט ראיתי פה איזה מישהוא שאמר שעם מגלים סימני היתחממות בספק מיד להחליף, ניקיתי אותו עם פן על קור ,ניקיתי כל טיפת אבק, המאוורר מיסתובב חלק ולא תקוע או משהוא

הספק תקין?

פורסם

יכול להיות שאתה גבולי מבחינת ההספק הנדרש ע"י המחשב

הספקים של קורסייר הם ספקים ממוצעים והם שווים באיכותם לספק גנרי טוב

פורסם

בוקר טוב :) הספק שלך עושה את הפעולה שלו..

מסלק חום מהמחשב שלך .. זה נורמלי.

תדליק את המחשב אחרי שהוא שכב זמן מה ללא פעולה תראה שאין אוויר חם כי אין לו מה לסלק..

ומיכאל די לדבר שטויות..

פורסם
  • מחבר

זה המיפרט

e8400

4gb ram

500gb aaks

9800gtx+

ocz 4gb ram

asus p5ql-e

nzxt tempest

זה מיפרט המלא , והספק הזה אמור להחזיק תמיפרט בקלות

פורסם

מיכאל118 יש לך ספק אחר שהיית ממליץ אליו ?

אוויר חם זה נורמלי לספק שעובד בעומס גבוה הרבה זמן, בעומס נמוך תבדוק באמת אם המפרט שלך לא גבוה מדיי, אם החיישן טמפ' של המאוורר בספק נדפק (והמאוורר נשאר אל מהירות נמוכה גם כשהספק מתחמם), או אם יש סימני התחממות בספק במיוחד באיזור של הרכיבים שעומדים אל גופיי קירור והסליל הגדול לייד החוטים שיוצאים למחשב

פורסם

אני מצטער אבל אפשר לעזאזל לדעת מאיפה אתה מביא פרטים כאלה? אתה מביט בביקורות?

אתה מבין שקורסייר היא אחת משלוש יצרניות ספקי הכוח הטובות בעולם וב2009 (אאל''ט) נבחרה ליצרנית הספקים מספר אחת בעולם, נכון?

פורסם

יכול להיות שאתה גבולי מבחינת ההספק הנדרש ע"י המחשב

מצב קשה :kopfpatsch:

פותח התר'ד , המפרט שלך בסדר גמור מבחינת הספק.

תבדוק שהמאוורר של הספק תקין , חום גבוהה לא בהכרח מרמז על בעיה ...

פורסם
  • מחבר

הבנתי למה זה!!, היום פתחתי תמחשב ליבדוק עם יש משהוא לא בסדר בספק,ופיתאום אני רואה קיסם שינים שאין לי מוסג איך הוא הגיע שפשוט תפס את המאוורר של הספק, זה כניראה מה שגרם לחימום שלו, אחרי שהוצאתי הדלקתי תמשחב והמאוורר מיסתובב טוב ובלי רעש, אין סיכוי שניגרם נזק? עם אני יעשה בדיקה ב OCCT לספק זה לא יכול להרוס אותו? כי תמיד שנאי לוחץ שם בדיקה הוא עושה לי התראה ואומר שאין לספק שלי הגנות ושזה בדיקה מאוד קשה

מה אתם אומרים

?

פורסם

אני אומר שאני כל פעם מופתע מחדש מהאנשים בפורום. -_-

פורסם
  • מחבר

אני אומר שאני כל פעם מופתע מחדש מהאנשים בפורום. -_-

מה מופתע? מספיק לשחק אותה חכם, על מה אתה מדבר על זה שכתבתי עם שגיאות? זה כי כתבתי מהר,תגובת חסרת טועלת עדיף לא להגיב כבר, או שאתה רק רוצה לעלות את מונה ההודעות כמו ילד קטן, אז בוא נחשוב מי פה עם המצב קשה

פורסם

אני אומר שהיית בכלל צריך לבדוק את המחשב לפני כל זה, בוודאי את הספק. במידה ותמשיך בטון הזה אתה מוזמן לא להשאר פה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר שהיית בכלל צריך לבדוק את המחשב לפני כל זה, בוודאי את הספק. במידה ותמשיך בטון הזה אתה מוזמן לא להשאר פה.

טוב עזוב אחי רק שאלה קטנה ב OCCT בבדיקה של הספק כוח יש שם משהוא לסמן ב וי 64bit linpark וזה מסומן, לבטל או להשאיר ככה?

עוד משהוא קטן כמה זמן מומלץ לשים את הבדיקה?

בכל מיקרה מיצטער אחי

פורסם

לא ברור איך קיסם שיניים מגיע למאוורר של הספק... אבל אני בספק שנגרם לו נזק בלתי הפיך בגלל התחממות של כמה ימים.

לינפק יוצרת עומס כבד מאד על המעבד - וכך גם על הספק. לינפק לא מומלץ להריץ לפרק זמן ארוך, שעה מספיקה בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים