עבור לתוכן

בעיה בכניסה לאתר- יש שגיאה

Featured Replies

פורסם

כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה.

“Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause”

לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

קראת את תוכן ההודעה?

אכן קראתי, אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני...

פורסם

לא צריך לצוטט תגובות מעליך.

מה שהם טוענים זה שכתובת הIP שאיתה אתה מגיע לאתר מזוהה בתור אחת שניגשת בצורה לא רגילה לאתר מבחינת תדירות וכמות. כל זה לפי הרישומים של ה firewall שלהם.

כמובן שמי שיכול לבצע כזאת כמות של גישות הוא רק crawler לכן הם מציינים שאם ה user agent שלך לא תואם ל robots.txt שלהם אתה ישר נחסם.

בנוסף לזה הם מציינים שהבעיה יכולה להיות RSS reader שפשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך. מה שמאוד הגיוני אם הוא נכנס ללולאה של בקשות בעקבות פניה שלא מנוסחת נכון ממנו מבחינת סכמת XML.

פורסם

אהלן,

גם לי יש את הבעיה הזו, הבנתי למה אתה מתכוון אבל אין לי שום RSS Reader (לא שאני מודע לו).

איך אני יוצא מהרשימה הזו?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני צריך לעשות?

פורסם

לפנות אליהם בe-mail כמו בכל מקרה של false abuse record.

פורסם
  • מחבר

במקרה שאין לי מושג מה האימייל שלהם, יש משהו שאני יכול לעשות ללא התערבות של גורם שלישי,?

פורסם

whois ל domain name של כל אתר נותן את כתובת הדוא"ל של המנהל שלו.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני יוצא פה עילג, אבל מה זה בדיוק whois ל domain name

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מנסה להיכנס לאתר של טורנטים (tracker) יכול להיות שהם חסמו אותך \ ספקית \ ישראל

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאתר פתוח של טורנטים יחסום אותי... והרעיון שהספקית תחסום אותי הוא מגוחך, כי אני לא מוריד מהאתר הזה, אלא רק מתעדכן בדברים החדשים שאפשר להוריד.

פורסם

לא הספקית חוסמת אותך, האתר חוסם את הספקית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים