עבור לתוכן

MMO חדש בדרך ! - RIFT - סקירה קצרה מהבטא.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבטא נסגרת מחר (יום שני) בשעה 7 בערב.

עז אז אפשר להתנסות וכדאי.

המשחק ישוחרר רישמית ב 24 לחודש למי שהזמין מראש את המשחק

מי שלא הזמין מראש המשחק יוצא לחנויות ב 4 למרץ.

• תגובות 60
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמות התוכן במשחק פשוט מדהימה אותי. אני מקווה שמקבלים חוברת הדרכה מפורטת.

פורסם

הפסקתי לשחק איזה שעה במשחק:silly:

האמת לא הספקתי לראות הרבה אבל היה נחמד מאוד.

פורסם

החל מה-23 יש תמיכה גם בPayPal! לכל מי שלא קנה עד עכשיו בגלל ענייני תשלום, זה הזמן שלכם להנות מהמשחק החל מה-24 (המשחק זמין בלעדית לאנשים שהזמינו מראש)

פורסם

קניתי דרך steam ונראה לי שעשיתי טעות כי לא כתוב מילה על התחלה מוקדמת.

פורסם

לא הבנתי מה מחיר המשחק, בדף הראשי כתוב 50 דולר, אבל כשאתה נכנס לPRE ORDER כתוב 15 דולר לחודש, או 10, תלוי איזה תוכנית אתה מזמין.

כאילו אם אני מזמין את המשחק ב50 דולר, כמה אני משלם לחודש???

פורסם

כתוב גם בפורומים הרשמיים בFAQ וגם בעמוד הקניה בסטים. מי שהזמין pre order מתחיל לשחק ביום חמישי.

פורסם

לא מצאתי אזכור להתחלה מוקדמת בעמוד הקניה סטים. לפחות היו נותנים להוריד את הקליינט המלא.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 18:43:24

לא הבנתי מה מחיר המשחק, בדף הראשי כתוב 50 דולר, אבל כשאתה נכנס לPRE ORDER כתוב 15 דולר לחודש, או 10, תלוי איזה תוכנית אתה מזמין.

כאילו אם אני מזמין את המשחק ב50 דולר, כמה אני משלם לחודש???

אם אתה משלם חודש מראש 15$. אם אתה משלם חצי שנה מראש יוצא 10$ לחודש לפי מחירון founder's או 11$ במחירון הרגיל.

פורסם

לא מצאתי אזכור להתחלה מוקדמת בעמוד הקניה סטים. לפחות היו נותנים להוריד את הקליינט המלא.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 18:43:24

אם אתה משלם חודש מראש 15$. אם אתה משלם חצי שנה מראש יוצא 10$ לחודש לפי מחירון founder's או 11$ במחירון הרגיל.

בעמוד הקניה של המשחק בסטים רשום:

Rift players will receive the hat in their in-game mailbox beginning with the game’s headstart period on February 24th

בנוסף לזה, נכון שיש לנו משתמש באתר הרשמי של Rift? שם אתה מוסיף את הCD KEY שקיבלת בSTEAM, ובכך הופך את החשבון שלך לStandard Edition או Digital Collectors Edition. משם אתה נחשב כמי שקנה את המשחק מTrion. אין הבדל.

כמו כן קיבלתי היום מכתב למייל ורשום: Feb 24, 2011 at 10:00 AM PST שזה לפי שעון ישראל: 21:00 בערב יום חמישי. (לפי GMT זה 20:00 אולי טעיתי איפשהו או שהם טעו)

אני חושב שהגיע הזמן לגבש קהילה ישראלית למשחק, לא?

בואו נקבע באיזה שרת נתחיל לשחק. אני בעד שרת PVP. אבל אלך בעקבות החלטת הרוב כאן בפורום.

פורסם

קודם צריך להחליט אם אנחנו משחקים על שרתים אירופאים או אמריקאים.

בסוף קניתי גרסת אספנים.

פורסם

כמובן אירופאים. 2 סיבות:

1. פינג.

2. הבדלי זמן. בשרת אמריקאי יהיו לך הבדלי זמן של 10 שעות פלוס מינוס. בשרת אירופאי הבדלי זמן של שעה שעתיים. בend game אתה לא רוצה להגיע למצב שאתה חוזר מעבודה בערב ואין לך עם מי לשחק, נכון?

פורסם

אלמלא הפינג, אני לא רואה דבר רע בזה שאין עומס ואין אפחד שהורג לך את המפלצות ( :pissed:).

מצד שני, אני באנדם שמעדיף לבד או קהילה מגובשת, אך לא באמצע.

פורסם

המשחק הזה לא בנוי כמו AION לעשות FARM למובים (מפלצות) הרבה חודשים עד שתגיע לרמה הסופית.

הם הצהירו שעליית הרמות תהיה מהירה ועיקר המשחק זה הend game.

חוץ מזה, בימי הבטא העמוסים, כשמסביבי היו 20 שחקנים אחרים, לא היה קשה למצוא מטרה ולסיים קווסטים במהירות.

כשתגיע לרמה 50 ותרצה לעשות dungeons או raids, וכל האמריקאים יהיו בעבודה או בבית ספר (ואצלך זה 20:00 בערב), אתה מהר מאוד תרצה לעבור לשרת אירופאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים