עבור לתוכן

MMO חדש בדרך ! - RIFT - סקירה קצרה מהבטא.

Featured Replies

פורסם

עכשיו ראיתי את המחירים. הם צריכים להוריד את המחיר לחודש בלבד חוץ מזה באמת מחירים טובים.

132 דולר לשנה בהזמנה לחצי שנה (120 דולר ב Founder’s Subscription).

156 דולר לשנה למי שמזמין כל שלושה חודשים (144 ב Founder’s Subscription).

התנאי ל Founder’s Subscription זה רק ההרשמה לפני 3/15/2011?

לדעתי הם יכולים לרדת עוד ולהוסיף אפשרות להזמין לשנה שלמה מראש ב 100-110 דולר.

אם הבנתי נכון מי שנכנס ל Founder’s Subscription נשאר איתה בכל הזמן שהוא מנוי, כל עוד לא עושים שינוי במנוי/מבטלים אותו שומרים על העלות הזו. נחמד ביותר.

• תגובות 60
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ובעיקר, המשחק עצמו באמת ייתן פייט טוב ל WOW במיוחד שזו רק ההתחלה שלו ובטוח יוסיפו לו עוד תוכן.

פורסם

אם רק הייתי מקבל שקל כל פעם שאני שומע את זה...

פורסם

מעקב, נרשמתי לOB, עכשיו רק צריך קהילה ישראלית שיהיה כיף לשחק איתה

פורסם
  • מחבר

אמנם זו רק הבטא, אבל כשייצא המשחק אם יהיו מספיק שחקנים אני מבטיח ליצור גילדה ישראלית אם יהיה מספיק עניין.

בינתיים יש לי שתי דמויות דרגה 20 אבל הם מתכוונים לאפס הכל שהמשחק יעלה לייב

פורסם

אם רק הייתי מקבל שקל כל פעם שאני שומע את זה...

ניסיתי את רוב משחקי הMMO שניסו להתחרות בWOW.

וכשחקן שהתנסה בהמון משחקים המוניים, אני בטוח בזה שההצלחה של RIFT תהיה גדולה.

פורסם

אף אחד מהם, בגלל זה המשחק היחיד ששורד בשוק הזה זה WOW, אף אחד לא רוצה לעבור ממשהו שעובד למשהו לא ידוע שעולה אותו דבר. במקום זה הם צריכים לחשוב על מודל מתקדם יותר וגמיש יותר וכניראה שגם עם מספרים נמוכים יותר.

100 דולר בשנה למי שקונה חודש חודש.

80 דולר בשנה למי שקונה חצי שנה.

60 למי שקונה מראש לשנה.

לא מספיק טוב להם אפשר להעלות את זה ל 150-120-100 אם הם לא יעשו את זה הם יגמרו בדיוק באותו מקום שהאחרים גמרו, מודל F2P או סגירה.

בשביל להיות בטוחים שהם ישרדו את צריכים שהגג שלהם יהיה הריצפה (או נמוך יותר) של WOW.

זה לא יעזור, המחיר לא משנה, כל עוד אין ל-RIFT מה להציע מעבר ל-MMOים ששולטים היום בתחום, הוא לא יצליח(WOW זאת מפלצת, אבל לא חסר MMOים בתשלום עם מעל מיליון משתמשים רשומים היום). עניין המחיר ממש לא משנה כאשר מדובר בMMOים בתשלום חודשי זה כבר הוכח, לא רק כבר הוכח ששחקנים ישלמו הרבה מעבר לתשלום החודשי ע"י תשלומים עקיפים בשביל לקבל דברים נוספים במשחק.

פורסם

עוד לא יצא לי לנסות איד=שית אבל ממה שראיתי ושמעתי יש למשחק הזה הרבה מה להציע. המחיר כן משנה, מחיר נמוך יותר מגדיל את סיכויי ההצלחה בתחילת הדרך (וכמו שכולנו יודעים מחירים אפשר להעלות), העלויות שלהם מראות שהם מסכימים איתי ;)

לא זכור לי שראינו שמשחקי MMO יעבדו בכל מחיר, ראינו שמשחקים של בליזארד ו BIOWARE יעבדו בכל מחיר (וגם חלק מהמשחקים של NCSOFT). מצד שני ראינו מלא משחקים שלא שרדו בשוק הזה גם אם היה להם רעיון טוב. מדבור במשחק הראשון או השני של החברה, הם צריכים לעשות הכל בשביל לחדור כמה שיותר טוב עם המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

נכון שקטונו מלהחליט אם המשחק יצליח או לא, אבל לפי מה שראיתי בבטא היו לפחות 15 סרברים פעילים ומלאים.

מצד אחד נכון שכשזה בתשלום אנשים פחות ממהרים להוציא את הארנק, ומצד שני, המשחק עוד לא מוכר, אני בטוח שייצור לו קהל מעריצים.

אם כי בינתיים שני הדברים היחידים שהייתי משנה הם : 1. אין מספיק מקצועות וזה אומר שאין הרבה עניין למי שמחפש להיות ייחודי. 2. לשתי ממלכות אותם מקצועות כך ששוב לצערי פחות מאתגר, אתה יודע בדיוק מה יש ליריב שמולך.

שלא לדבר על זה שב DAOC היו 3 ממלכות, לכל ממלכה 12 - 15 מקצועות יחודיים ולכל מקצוע 3 דרכים שונות להתמקצע כך שלא היה סוף לקומבינציות. מה גם שבמשחק הזה כמו ב WOW קבוצה מונה עד 5 אנשים לעומת 8 ב DAOC. אבל לא בוכים על חלב שנשפך ולצערי ימי DAOC נכחדו. עד היום לא ברור לי למה אנשים עברו למשחק כל כך פשוט כמו WOW ...

מה שכן, מי שחובב MMO, דיי מובטח לו שמאוד יהנה מהמשחק הזה.

מחכה לשלישי לפתיחת הבטא :)

פורסם

ניסיתי את רוב משחקי הMMO שניסו להתחרות בWOW.

וכשחקן שהתנסה בהמון משחקים המוניים, אני בטוח בזה שההצלחה של RIFT תהיה גדולה.

בינתיים כל משחק שהתיימר להיות WOW Killer נכשל טוטאלית. (Aion, Warhammer ורבים אחרים)

פורסם

לא נמאס להשוות כל MMO חדש שיוצא כ-WOW Killer?

לא נמאס להשוות כל FPS חדש שיוצא כ-COD Killer?

וכו'....

זה הסיבה שכל משהו חדש שיוצא נכשל בסופו של דבר.

כמה אפשר להיות מקובעים למשהו אחד?

פורסם

משחקים נכשלים כי הם מנסים להיות גרסה מודרנית של WOW במקום לנסות להיות משהו חדש וייחודי.

פורסם

היום ב-8 בערב השרתים נפתחים. תהיו מוכנים. D=

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהם נפתחים בשעה 7, אבל אני בהחלט מחכה !

ןלא לשכוח שרצוי להוריד את ה פאטץ' לפני כי בטח יהיו עומסים על השרתים

פורסם

זה נפתח ב-10AM PST. ההבדל בין זה לשלנו (GMT+2) הוא 10 שעות. יוצא שמונה בערב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים