עבור לתוכן

MMO חדש בדרך ! - RIFT - סקירה קצרה מהבטא.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

כאוהד מושבע של משחק העבר DARK AGES OF CAMELOT

ובתור מישהו שהשקיע לא מעט שעות ב WOW (ולא ממש התלהב, המשחק פשוט מידי) וב WARHAMMER ONLINE - יותר מעניין אם כי נחל כישלון.

יצא לי לשחק בבטא החדש של המשחק RIFT

הגרפיקה - עדכנית ויפה (לא מצויירת כמו ב WOW - אלא יותר ראליסטית)

סאונד - לא מרשים במיוחד אם כי זוהי רק הבטא.

המשחקיות - זה החלק הכייפי... יש פה מכל וכל... ולהלן פירוט קצר.

ישנן שתי ממלכות - שכמו ב WOW יש BATTLE GROUND להלחם בינהן, האחת ניקראת THE GUARDIAN והשניה THE DEFIANT.(שוב כמו ב WOW)

ישנם 4 מקצועות ראשיים לבחור מתוכם - CELRIC, MAGE, ROUGE, WORRIOR. לכל מקצוע ישנם 7 תתי מקצוע שלכל אחד יכולות שונות ודרך אחרת לשחק את המשחק, ז"א שגם אם בחרתם CLERIC זה לא אומר שתחפשו קבוצה כל הזמן ותרפאו, כתת מקצוע ישנם כמה מקצוכות DPS גם ל CLERIC. בשלב מאוחר יותן יהיה ניתן להחליף בין המקצועות ולשלב אותן בכל דמות.

מה שמאוד אהבתי במשחק לעומת שאר ה MMO זה בעצם ה RIFT...

RIFT - התרחשיות ראנדומליות ברחבי הממלכות (מעיין EVENTS) שיש לשתף פעולה בין הרבה שחקנים כדי לנצח אותן , חלק מה RIFT הינן התקפות של NPC חזקים על הערים, קן אוייבים שרצוי להשמיד וחלקן, (הכי כיף) פתאום צץ לו באמצע העולם מן EVENT שבתוכו כמה שלבים, בעיקר הרג של מפלצות ב 5 WAVES שהולכים ונעשים יותר קשים.

כל RIFT שכזה שונה בדרגתו, באופיו ובדרך שיש לנצח אותו, שוב הדגש הוא שיתוף פעולה של כמה שחקנים.

ה RIFT הם ראנדומלים לחלוטין וקורים לעיתים תכופות בכל ממלכה.

ניצחון על RIFT שכזה נותן נקודות מיוחדות ופותח קווסטים חדשים שניתן לקנות בעזרתם חפצים מיוחדים בעתיד.

כך שבעצם יש 3 דרכים עיקיות לעלות בדרגות - קוואסטים , BATTLEGROUND PVP או לנצח RIFTS שונים.

אני יודע, כרגע זה נישמע כמו סלט, אבל בינתיים הבטא ממשששש כייפית .ואמורה להיות בטא נוספת אחת ב 15 לחודש למשך שבוע אני חושב ,והמשחק מתוכנן לצאת לקראת סוף החודש.

בנימה מסכמת, מי שכבר נימאס לו מ WOW ומחפש MMO חדש ויותר חדשני, ויותר מעניין, מוזמן לנסות את RIFT, מאוד מומלץ.

ולסיום, להלן הקישור לאתר - http://www.riftgame.com/en/

אם אני זוכר נכון הבטא ב 15 תהיה OPEN BETA, אבל למי שיש עוד שאלות מוזמן לפנות אלי,

אני הזמנתי כבר את המשחק :)

המשך ערב מהנה לכולם.

• תגובות 60
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את המשחק ביוטיוב, נראה ממש טוב. אני אשתתף בבטא הפתוחה, תודה על המידע!

פורסם

גם אני רוצה לנסות אותו ב OB, זה ה MMO הכי מרשים שראיתי עד עכשיו. מאוד דומה ל WOW אבל ניראה כאילו למערכת שלו יש יותר עומק ושהמשחקיות מהירה יותר במקצת.

פורסם
  • מחבר

כן לשלושתם..

1. כמו כל ה MMO בימיינו, המערכת משחק דומה לשל WOW. אם כי יותר חדשנית.

2. יותר עומק, הרבה יותר מה לעשות, לא משעמם לרגע, ה RIFT מוסיפים המון עומק שכן הם בלתי צפויים וזו הזדמנות טובה למצוא שחקנים רנדומלים ולהשתתף ב RAIDS קטנים.

בינתיים מצאתי שהמערכת משחק מאוד מאוזנת... מאוד קשה להרוג מפלצת שהיא ביותר משתי דרגות מעליך. וה PVP משעשע אם כי בינתיים רק מפה אחת.

3. יותר מהיר אכן כן, באמת בעיקר ה RIFTS הבלתי צפויים, למרות הרבה קוואסטיםים כמו ב WOW הם ללכת להרוג/להשיג חפץ ולחזור, ומבלים הרבה זמן לשוטט לכיוון הקואסט, פה לפחות תמיד בדרך יש הרבה מה לעשות בגלל ה RIFTS.

אגב, לאחר בדיקה ה BETA ב 15 אכן תהיה OPEN BETA, מאוד מומלץ להרשם.

פורסם

קיבלתי בניוזלטר מ-nVidia מפתח לבטא, נרשמתי עכשיו באתר של החברה והכנסתי את המפתח... וכלום.

בתפריט של ה-apply code מופיע שיש לי קוד, והוא גם זיהה אותו כ-'Nvidia_RIFT_Beta_Invite4'. אבל במסך של ניהול המשחקים וכו' אין כלום, כתוב רק 'You have not yet been invited to a beta event.'

:nixweiss:

טוב הבטא הסגורה כבר הופסקה, זה פשוט לא היה מצוין בשום מקום, צריך לחכות 4 ימים עד הבטא הפתוחה.

שרות הלקוחות שלהם ראוי לציון - שאלתי אותם למה זה לא עובד לי וקיבלתי תשובה תוך פחות משעה... בשישי בלילה ;D

פורסם

חברה מאוד רצינית :o

ההורדה של ה OPEN BETA זמינה לכל מי שנרשם באתר, היום בבוקר היה לי אימייל עם קישור להורדה והסברים, אפשר להוריד את המשחק כולו עכשיו במהירות מקסימלית. נחמד ליראות חברה כל כך מסודרת...

פורסם

שיחקתי בWOW שלוש שנים. השתתפתי בbeta של RIFT ומאוד נהנתי. אני בהחלט הולך לקנות את המשחק, אולי את הגרסה של 60 דולר.

פורסם

בדיוק התאריך יציאה של המשחק הזה נופל על יומהולדת של חבר טוב שלי שמת על משחקי MMO.

למשהו יודע אם יש תשלום חודשי למשחק וכמה זה עולה?

פורסם

בדיוק התאריך יציאה של המשחק הזה נופל על יומהולדת של חבר טוב שלי שמת על משחקי MMO.

למשהו יודע אם יש תשלום חודשי למשחק וכמה זה עולה?

יהיה תשלום חודשי, החברה עדיין לא פירסמה כמה זה יהיה. המשחק יעלה 50$ (בגרסא הבסיסית) + תשלום חודשי.

אני מניח שהתשלום החודשי לא יעלה על התשלום החודשי של WOW.

פורסם

אז זה לא רעיון טוב למתנה. :-\

אמור לצאת איזשהו משחק נורמאלי בזמן הקרוב שיהיה לו תשלום חד פעמי כמו ב-Guild Wars?

חוץ מ-Torchlight 2 שנדחה כרגע עד ליולי.

פורסם
  • מחבר

אכן המשחק מאוד מהנה

גירסא בסיסית תעלה 50$, דמי מנוי 15$ לכול חודש, חוץ מהחודש הראשון.

יש אפשרות להזמין עותק דיגיטלי אונליין

פורסם

אם זה יותר מ 60$ בשנה אין להם סיכוי...

פורסם

18 שקל לחודש? איזה משחק MMO לוקח 18 שקל לחודש?!

:screwy:

פורסם

אף אחד מהם, בגלל זה המשחק היחיד ששורד בשוק הזה זה WOW, אף אחד לא רוצה לעבור ממשהו שעובד למשהו לא ידוע שעולה אותו דבר. במקום זה הם צריכים לחשוב על מודל מתקדם יותר וגמיש יותר וכניראה שגם עם מספרים נמוכים יותר.

100 דולר בשנה למי שקונה חודש חודש.

80 דולר בשנה למי שקונה חצי שנה.

60 למי שקונה מראש לשנה.

לא מספיק טוב להם אפשר להעלות את זה ל 150-120-100 אם הם לא יעשו את זה הם יגמרו בדיוק באותו מקום שהאחרים גמרו, מודל F2P או סגירה.

בשביל להיות בטוחים שהם ישרדו את צריכים שהגג שלהם יהיה הריצפה (או נמוך יותר) של WOW.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק לחלוטין

ואם תבדוק תראה שמי שרוכש מראש מנוי ל 3 חודשים ומי שרוגש לחצי שנה מקבל מחירים יותר טובים

וחוץ מזה יש מספיק אנשים שנמאס להם מ WOW ורוצים לנסות משהו חדשני והמשחקיות פה אכן שונה

אבל כן, אכן יש מחירים נמוכים למי שרוכש מראש ליותר זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים