פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים הורדתי סרט ב-1080P ששוקל מעל ל6 גיגה הבעיה היא שהסרט עובד לאט (בFPS נמוך) ונוטה להתקע לפעמים.אני צריך להוריד קודק מתאים?עשיתי חיפוש קצר וראיתי שמומלץ להוריד את הקודק MATROSKA, התקנתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה.תודה
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מטרוסקה זה לא קודק אלא קונטיינר.בכל מקרה הרצה של FHD תלוייה ב BITRATE ובעיקר במעבד שלדעתי שלך גם די גבולי.מבחינת ביצועים וניסיון שלי על מחשבים חלשים, שימוש בקודק של COREAVC (לא חינמי, אך גם מאפשר שימוש ב- CUDA לצורך פענוח בחומרה) ונגן KMPlayer ב- SUPERSPEED נתן ביצועים די מרשימים ביחס לנגנים אחרים.מצד שני אני רואה שיש לך 4670 שתומך בפענוח חומרה DXVA. תוכל להפעיל זאת עם קודק FFDSHOW (שתומך ב- DXVA) \ בנגן MPC-HC שתומך גם הוא באופן מובנה, רק תצטרך להפעיל זאת. ואז כמובן הסרט יהיה אמור לרוץ חלק.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר שכחתי לעדכן שחזרתי ל-7300GTיש פתרון למחשב עם כרטיס מסך כזה ולא 4670?
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים רציתי לפתוח דיון אבל זה קשור לנושא הזה אז:ניסיתי לאחרונה לנגן טריילר HD של RIFT על המחשב, להפתעתי הרבה המחשב שלי לא הצליח לנגן את הטריילר חלק.מותקנים אצלי הקודקים של SHARK007 במדיה פלייר הרגיל הטריילר ממש קירטע והיה עם פסים ירוקים ומפוקסל.בVLC הטריילר עבד קצת חחלק ואז היה לו קטעים שהוא קרטע.בMedia player classic home cinema הסרטון עבד חלק יותר אבל עדיין קרטע במקומות מסויימים.אז המלצה לנגןקודקים כדי לנגן כמו שצריך קבצי וידאו ובמיוחד HD מלא. (אני גם מתחבר בד"כ לLCD של הסלון כדי לצפות בתכני HD).
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים Eden 6600, עם החומרה שיש לך במפרט בפירוש מובן שאתה פשוט מוגבל קודם כל מבחינת מעבד.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מצאתי פתרון לבעיה עובד אצלי מעולה.COREAVC 2MPC HC 1.5 64BIThttp://www.logichaos.com/joomla/guides/35-text-guides/91-how-to-configure-media-player-classic-and-coreavc.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.