עבור לתוכן

לבנות אתר ? מה הם הצעדים ?!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ! אני נתקע כבר שבועים ולא מצליח להבין מה שלבי הבניית האתר .!

אני יסביר לכם .

אני רוצה לפתוח אתר פשוט של חדשות למשל ..

יש לי עיצוב מוכן שהכנתי בפוטושופ HTML אני יודע ! עכשיו אני לא מבין מה הצעד הבא ?! הרי עיצוב יש עכשיו צריך תכנות ?! יש את התוכנת של אדובי שמתכנתים איתה אבל מה הצעד הבא ?!לגזור לחלקים ? עשיתי עיצוב יש גזירת חלקים יש מה אלה ?!

פורסם

לאחר שגזרת את העיצוב שלך והפכת כל תמונה לתמונה בפני עצמה,

אתה מתחיל את העבודה האמיתית שזה לקחת כל תמונה ותמונה ולמקם אותן איפה שהן צריכות להיות (אלא אם כן השתמשת ב- imageready וזה כבר עשה לך את זה לבד, לא מומלץ),

כדי לעשות את זה, תצטרך לדעת HTML ו- CSS ברמה גבוהה.

הלאה זה כבר ללמוד שפות כמו javascript, php/asp.net וכו'.. כדי שהאתר שלך יהיה באמת יעיל ושופע ולא סתם דף עם כמה מילים ותמונות (אלא אם כן זה מה שאתה צריך).

פורסם

לא אסכים עם זה שמעלי. אתה מתחיל ולכן אתה צריך ללמוד שלב שלב..

CSS נשים בצד בשלושה - ארבעה שבועות הקרובים..

בהנחה שאתה כבר יודע HTML בסיסי, אני ממליץ לך להוריד את העורך front page 2003 מתוך office 2003, אפשר להשיג גם בעברית.

אל תעשה את זה אם אתה לא יודע לקרוא את הקוד לאחר מכן...

בתוך התחלה תוכל פשוט לעשות טבלה פשוטה, עם מסגרת שקופה,

לכל עמודה / שורה / תא אתה יכול לתת צבע רקע שונה או לחילופין תמונה שונה, וכך "להלביש" את העיצוב שלך..

הדבר האחרון שאני ממליץ לך כרגע זה לעשות חיתוך ויצירת HTML עם פוטושמוק... המטרה היחידה שלך בפוטושמוט מעכשיו זה יצירת תמונות קטנות... ו "איך האתר יראה".. מתוכו את חותך בעצמך או בעזרת כלי חיתוך את התמונות שלך שאותן תסדר -לבד-...

לאחר שתבין איפה אתה נמצא,

תעבור לעבוד לפי תקן, עם CSS ובעיקר עם העורך dreamweaver...

לאחר שתעבור את המחסום הראשוני, הכל יזרום, כי אין קושי גדול בהמשך,

אחרי שתיהיה לך שליטה בעיצוב מבנה, CSS, פוטושופ ברמה נמוכה זה מספיק,

אני ממליץ לך ללמוד קצת JAVA SCRIPT ברמה בסיסית ופשוטה - הדפסה, לולאות, קצת תנאים, ואז ישר תלמד PHP MySQL וזהו, אל תיכנס שם לפרטים יותר מדי בתור התחלה, זה סתם יוריד לך את המוטיבציה, תלמד כמו תוכי ברמת העשייה בלבד, ותן לאסימונים ליפול עם הזמן, לפחות ככה אני בעצמי לומד הכי טוב, לא סובל תיאוריות, רק ע"י עשייה אני מבין ולא שומדבר אחר..

זהו, כרגע המושגים לא אומרים לך כלום, אבל מכאן זה רק אתה וגוגל (ממליץ לחפש תוצאות בעברית, כי יש הכל, ממש הכל) , ותוך חצי שעה של קריאה אתה תבין את הכל..

*לגבי הטבלאות ב Front page שהזכרתי למעלה, אל תאמץ את זה לאורך זמן, תישאר עם זה רק בשביל ההתחלה ואז תעיף את זה, ואל תעשה יותר טבלאות אף פעם..

בתור התחלה תעשה טבלאות בתוך טבלאות וככה תוכל ליצור מבנה לאתר שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים