פורסם 2011 בפברואר 914 שנים המחשב חטף וירוס,ה-task manager לא עובד.כשהרמקול פעיל מתנגן שירים לא ברורים , קולות מוזרים וכו'..החלון אקפלורר נפתח כמלבן צר מאוד.יש למישהו מושג מה עושים?
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים תסרוק וירוסים ורוגלות במצב בטוח.ממליץ על avast החינמית ו-melwarebyte בגרסת ניסיון.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר אני לא מצליח להוריד הוא משום מה נותן הודעה שהגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות זאת. תמוה מאוד כי בעבר הייתי מוריד תוכנות דומות.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר איך עושים את זה?אין ספק שמה שזה לא יהיה גרם גם לזה שיש לי את ההודעה הזאת. אודה לסיוע.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים תלחץ על F8 אחרי הפוסט (לפני שה-windows מתחיל להיטען). אחרי זה תבחר ב-safe mode.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים כנס במצב בטוח נסה את combofix או smintfrundfix גם malwarebayte מעולה אחת מהם תעיף את הוירוס הזה בוודאות.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר נכנסתי ל-safe mode אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אני אני אוריד את התוכנה ממחשב אחר אני אוכל להריץ אותה על המחשב שלי ולנקות את הוירוס?או איך אני מתחבר לאינטרנט מה-SAFE MODE? אני צריך להגדיר את החיבור מחדש?
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מפרמטים את המחשב. יוצרים קובץ אימג' ובפעם הבאה שיהיו בעיות מהסוג הזה משחזרים את המערכת ב-5 דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.