פורסם 2011 בפברואר 914 שנים אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/sגודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שחשהיה שקטתודדה מראשאני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים שלום וברוך הבא ל-HWzone.אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעלתקציב? נפח? חיצוני/פנימי? גודל תקן?
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר שלום וברוך הבא ל-HWzone.אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעלתקציב? נפח? חיצוני/פנימי? גודל תקן?גודל 1TB פנימי תקציב עד 600 שח
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים אחלה, תוסיף את זה לכותרת...אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעל
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים שלום לך עבור 1 טרה התקציב שהקצבת הוא מעל ומעבר לנדרש גם המאפיינים שציינת לא נותנים מאומה לביצועים. הקיצר, הדיסק המומלץ ( כפי שמופיע בסטיקי שבראש הפורום ) הוא SAMSUNG SPINPOINT F3 . העניין הוא שיש סבורים שהוא רועש ( עניין סובייקטיבי למדי ). אתה יכול בקלות ללכת גם על דגם של WD שוב בסטיקי.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר אני צריך ארדיסק מעיר עם בצועים טובים בשביל משחקיםעלי כדי לי לשים כמה ארדסקים ?
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים SSD - אפשרי, אבל בטח לא כדאי. עד שלא יהיו מחירים נורמליים עבור כונני SSD, לא שווה לשים אותם בשביל משחקים, אלא אם: 1. לא חסר לך כסף. 2. הבדל של מספר שניות בהעלאת המשחק קריטי עבורך. בעצם, בתקציב שהקצת לעניין, אתה יכול בשקט לקנות 2 דיסקים של 1 טרה ולשים אותם ב - RAID 0 , אבל אני אישית לא חסיד גדול של רייד.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר גם למערכת ההפעלה ולמשחקיםיש לי יצאה פניה ל SATA3 הלוח עם שלי הוא GA-P55A-UD3
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים SATA 3 (או אם נדייק SATA 6.0Gb/s) לא יועיל בכלום. לך על ה-HD103SJ כפי שציינו כבר וכפי שמוצע בסטיקי כוננים קשיחים מומלצים.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר SATA 3 (או אם נדייק SATA 6.0Gb/s) לא יועיל בכלום. לך על ה-HD103SJ כפי שציינו כבר וכפי שמוצע בסטיקי כוננים קשיחים מומלצים.תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.