עבור לתוכן

עזרה במציאת משחק ישן

Featured Replies

פורסם

שלום חברה.

כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם.

כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר).

עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט images%3Fq%3DRESCUE%2BHELICOPTER%2BGAME%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_IWIL296%26biw%3D1440%26bih%3D775%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=433&vpy=434&dur=2303&hovh=224&hovw=224&tx=142&ty=89&oei=cc5RTfyqM8OEOr2rkK0H&esq=4&page=4&ndsp=26&ved=1t:429,r:23,s:76

אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.

פורסם

נוסטלגיה תהיה פה אם מישהו יחפש את rescue raiders ;) טוב.... אני זקן אבל המשחק הוא side scroller מצוין שמשלב משחק פעולה ואסטרטגיה ;) . בwikipedia רשום שהוא פותח ע"י sir tech שאחראית גם לפיתוח jagged alliance ;) .

פורסם

rescue raiders, סיימתי אותו שוב לא מזמן.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שהצלחתי להעלות פה כמה זכרונות לאנשים אבל המשחק הוא לא אף אחד מאלו שהעלתם. :-\

המשחק הוא תלת מימדי מפוקסל וישן מאוד (שוב אאל"ט כי הייתי דיי קטן ששחיקתי בזה, היום אני בן עוד מעט 18). ויש ברקע מוזיקה כזו שאני פשוט לא מצליח להיזכר בשמה וזה משגע אותי אבל כולכם לדעתי מכירים את הטראק הזה. זה מסוק הצלה כזה כתום כמו התמונה שהעלתי כמה תגובות למעלה. אני חושב שזה דיי אבוד ואני לא רואה סיכוי שמישהו פה יגלה מה המשחק אבל נראה אתכם מנסים ;D.

פורסם

איזה תמונה העלת??

פורסם
  • מחבר
toy-remote-control-helicopter-airplanered-3239n.jpg
פורסם

אני חושב שהוא מתכוון ל-simcopter

פורסם
  • מחבר

פאק זה זה... תודה רבה! האמת שבמבט לאחור הוא נראה כמו חרא משחק, אבל זה לא המשחק, זה הנוסטלגיה..

אם כבר מדברים על סימולטורים, מישהו מכיר סימולטור של מסוק אולי הצלה או משהו כזה נחמד שאפשר להעביר איתו את הזמן ושיהיה טיפה יותר מודרני ושחיק מהמשחק הנ"ל? אשמח לשמוע מה אתם מכירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים