עבור לתוכן

עזרה בהמלצה על ראוטר שיגדיל לי את טווח ה wifi בצורה הטובה ביותר

Featured Replies

פורסם

1. 200-450 ש"ח

2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi

3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת

4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת

5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi

6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים

7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi

8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m

9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש

10. חברת נתבים מועדפת?= אין

כפי שאמרתי יש לי ראוטר אלחוטי אבל הבעיה שבמחשב המרוחק ביותר (15 מטר) לא תמיד יש לי קליטה וגם אם כן אז חלשה מאוד.

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שיספק לי כמה שיותר טווח קליטה ב wifi ואם גם זה לא יספיק אז אני יחבר את הראוטר הישן לראוטר החדש וימקם אותו בין הראוטר החדש למחשב המרוחק ביותר

תודה לעוזרים.

פורסם

כמה פרטים נוספים:

1. איזה כרטיס רשת אלחוטי יש בנייד? בטלפונים? יש תמיכה בתקן N?

2. האם הנתב ממוקם בממ"ד?

3. איך תחבר את הסימנס לנתב החדש -- באלחוט או בכבל?

פורסם
  • מחבר

כמה פרטים נוספים:

1. איזה כרטיס רשת אלחוטי יש בנייד? בטלפונים? יש תמיכה בתקן N?

2. האם הנתב ממוקם בממ"ד?

3. איך תחבר את הסימנס לנתב החדש -- באלחוט או בכבל?

1. אין לי תקן N במחשב הנייד אבל בכל מקרה אני מתכוון לקנות תקן n כדי שיהיה לי את האופציה לעתיד. מזתומרת בטלפונים?

2. המחשב שבממד מחובר בחיבור קווי

3. את הסימנס אני יחבר בחיבור חוטי לנתב החדש והסימנס ישדר למחשב המרוחק

hwj225n2nymy.jpg

פורסם

לא ענית על 2 - היכן ממוקם הנתב?

על פניו אתה יכול לרכוש את ה-1043 של TP-LINK בכ-390 שקל. יש עליו סקירה מפורטת באתר שלי בחתימה למטה.

פורסם
  • מחבר

לא ענית על 2 - היכן ממוקם הנתב?

על פניו אתה יכול לרכוש את ה-1043 של TP-LINK בכ-390 שקל. יש עליו סקירה מפורטת באתר שלי בחתימה למטה.

הנתב ממוקם בקומה השניה לא בממד.

האם אני יכול לחבר את tp link ישירות לקן הטלפון כמו הסימנס ואת הסימנס להזין ממנו בחיבור קווי ולמקם את הסימנס ליד המחשב המרוחק?

htt p://up351.siz.co.il/up1/hwj225n2nymy.jpg

פורסם

לא. ה-1043 הוא נתב נטו - הוא אינו כולל מודם ADSL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים