עבור לתוכן

מוזיקה - כללי

Featured Replies

פורסם

מתוך ה EP החדש של NF... ככה צריך להשמע אוסף של תקלות טכניות. Eargasm טוטאלי -

• תגובות 1.2k
  • צפיות 1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להקה משובחת ושני שירים שאני אוהב מהאלבום האחרון (זכה לאלבום השנה האלטרנטיבי 2011 בטקס הגראמי)

Arcade Fire - Modern Man

פורסם
פורסם

אם כבר התחלנו עם שטויות שכאלו.

הנה אחיין שלי בהופעה(המתופף) עם הלהקה שלו.

קצת יותר גדול מהילדון מהסרטון הקודם, אבל עדיין גוץ.

פורסם

אם כבר אני מביא סרטונים מהסביבה.

הנה להקה צעירה שיצא לי להינות מהם כמה פעמים.

אשכל הכפר- חרש

לא ממש המוזיקה שאני אוהב לשמוע.

אבל את נפלאה בכל מקרה רוית כפרה עליך.

פורסם

לא יודע אם היא כבר הוזכרה פה אז אני ימליץ בחום על הלהקה Mad Season.

למי שאהב את זרם הגראנג' של שנות ה-90, ולהקות כמו Alice in Chains התחבר מיד, יש דמיון אך לטעמי המוזיקה שלהם הרבה יותר "רוקית" פחות גראנג' דיכאון יותר גיטרות יותר אקשן עם שילוב של שקט מרגיע לעיתים.

הסולן הוא הסולן של AIC, עם עוד כמה חברה מאותו זרם, הם הוציאו דיסק אחד בלבד, מצויין בעיני שמו Above.

קצת קשה לי להמליץ על שיר ספציפי כול האלבום מצויין, הלהיט של האלבום על פי רוב הוא River Of Deceit

פורסם

הסולן הוא הסולן של AIC, עם עוד כמה חברה מאותו זרם, הם הוציאו דיסק אחד בלבד, מצויין בעיני שמו Above.

ליין סטאלי, זה השם של הסולן והוא הצטרף אחרון להרכב וכולי צער שהלך מ ן העולם כל כך צעיר כי בעיניי הוא נחשב

לאחד הסולנים הטובים והעמוקים בהיסטוריה של הרוק האלטרנטיבי

עוד כמה חברה אגב, מייק מקריידי גיטריסט פרל ג'אם ובארט מרטין המתופף של הסקרימינג טריז.

אחד האלבומים שחובה על כל חובב רוק להחזיק בבית

פורסם

חסכתי את הפירוט, מי שמכיר ואוהב יברר וידע במי מדובר.

מי שלא מכיר לא יבין על מה אתה מדבר, אבל אולי השמות שהעלת כאן יגרמו לאנשים להתעניין יותר.

אכן אלבום מצויין, וליין סטאלי הוא אבדה ענקית ההספק שלו יחסית לזמן הקצר שהוא היה במצב שמאפשר לו להופיע הוא די מדהים, חבל עליו לא הספקנו להנות ממנו מספיק. סולן נשמה ביצע וכתב טקסטים בצורה כול כך אמיתית, כשמקשיבים לו רואים ומבינים איך בנאדם יכול לגמור את עצמו כשהוא מודע לזה בלי ממש יכולת להפסיק.

פורסם
פורסם

Big Band Rock (ארוך אבל מומלץ מאוד לראות עד הסוף):

מישהו מכיר שילוב יותר מושלם של גיטריסט וזמר נשמה?

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים