עבור לתוכן

איך אני ממיר DVD לקובץ וידאו כמו AVI או משהו כזה?

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

פורסם

יש כל מיני תוכנות שיודעות לבצע RIP ולפוך את הדי וי די לקובץ אבל הדרך היעילה ביותר היא פשוט לפתוח את התיקייה של VIDEO_TS ופשוט להעתיק את הקבצי VOB בלבד (ללא קבצי ה-IFO וה-BUP כי בהם אין שום מידע) שהם הקבצים שמכילים את המידע ואז פשוט עם כל תוכנה שיודעת לבצע המרה של קבצי וידאו (אני אישית ממליצה על התוכנה FormatFactory) אפשר להמיר את קבצי ה-VOB לאיזה פורמט שרוצים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את התוכנה שהצעת, ניסיתי להמיר את קובץ ה VOB לקובץ AVI (פעם בהגדרה של HIGH QUALITY, ופעם בהגדרה של HD XVID ברזולוציה הכי גבוהה),

אבל הסרט יצא באכות נמוכה יותר מזה שבמקור.. בסרט המקורי יש הרבה תזוזה, ובקובץ המומר יש טשטוש כזה בכל תזוזה...

האם התוכנה לא מסוגלת ליותר מזה? יש אולי תוכנה יותר טובה?

תודה!

פורסם

הבעיה לא בתוכנה אלא בעצם ההמרה. כאשר אתה ממיר קובץ VOB לקובץ AVI לעולם !!!!!!! לא תקבל את אותה האיכות שיש לך בקובץ ה-VOB.

קובץ VOB הוא קובץ עם איכות מאוד גבוהה וזו גם הסיבה שזה סוג הקובץ שבו משתמשים ליצירת סרטי די וי די (וזו גם הסיבה שהוא שוקל הרבה מאוד). אם אתה רוצה לקבל איכות גבוהה אתה חייב להישאר עם קובץ ה-VOB. אי אפשר גם להמיר את הקובץ לפורמט אחר וגם להישאר עם אותה האיכות.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת, כל הסרטים הפיראטיים שאנשים צורבים מ DVD ואח"כ שמים ב TORRENT, כן שומרים על איכות גבוהה, ככה שיש דרך לעשות את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים