עבור לתוכן

שידרוג זיכרון 1600 DDR 3 לעוד 4 גיגה-מבקש עזרה(תקציב עד 250 שח)

Featured Replies

פורסם

שלום המחשב שלי בחתימה למטה..

כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel

ה

CAS Latency‎ ‎ 7-8-7-24-2N‎

זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח.

יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה

‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel

הCAS Latency‎ ‎ 9-9-9-24-2N‎

שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב??

מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן..

עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד?

אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכשיו..אשמח לעזרה תודה

פורסם

האם נתקלת במצב שהיית צריך יותר מ-4G?

האם זה על סמך מדידה או "תחושה"?

נניח שאתה בכ"ז כן צריך תוספת זכרון, אז כל זכרון DDR3 יתאים. והחברה שאתה ציינת ידועה ומוכרת (כלומר אפשר לערבב מודולים מדגמים שונים. זה אמור לעבוד)

פורסם
  • מחבר

המחשב טס סבבה לגמריי.....העניין שבמחיר של 235 שהוא מגוחך לטעמי,שווה לקנות עוד 4 גיגה.

אני יודע שבעתיד כשייצאו DDR4 וכו ה DDR 3 יהיו יותר "נדירים" ויעלו יותר,לכן כדאי להוסיף עכשיו..

השאלה האם בגלל התזמונים שונים ה יעבוד "חלש" יותר?

פורסם

ההמלצה היא לקנות זכרון כשצריך ולא סתם. אם כרגע אתה לא מנצל את נפח הזכרון הקיים, לתוספת זכרון לא תהיה כל משמעות.

אפילו שכרגע המחיר זניח מנחינתך, ייתכן שזה סתם להוציא כסף מכיוון שאין לך כרגע שימוש נפח הנוסף, ואולי עד שכן יהיה לך (אם בכלל) כבר תחליף פלטפורמה.

בכל מקרה, אם אתה כן קונה אז התשובה ניתנה ואני ממליץ לך לקרוא את הפרק על שילוב זכרונות עם נתונים שונים שבסטיקי 'שאלות נפוצות' שבראש הפורום.

למעט לנפח, לזכרון אין השפעה על הביצועים, התדר פחות משנה והתזמונים כמעט ולא משנים, חשוב רק להקפיד על זכרון במתח מתאים ודומה ככל האפשר (עדיף זהה) לזכרון הקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים