עבור לתוכן

משהו כאן לקוח של בנק הדואר?

Featured Replies

פורסם

חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה.

זה פשוט בלתי נסבל\:

בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. :s07:

הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי :screwy:

פורסם

יש כרטיס אשראי זה של ויזה כאל אבל מדובר בכרטיס דיירקט עם 16 ספרות. טכנית זה כמו ויזה אפשר לעבוד על כולם בשביל הוראות קבע אבל אל תצפה לתשלומים, אפשרי לעשות ויזה של חברה חיצונית נגיד דרך סופרים לדוגמא.

כל כספומט עובד עם בנק הדואר.

לבנק הדואר יש עמלות. עולה 50 שקל לפתוח חשבון. יש עמלת הפקדה, עמלת משיכה וכיו"ב פשוט אין דנ"ח.

פורסם
  • מחבר

מזעזע :-X

פורסם

על 15 שקל בחודש אתה בוכה..? אנשים מגיעים למאות שקלים בד"כ על עמלות..

פורסם
  • מחבר

סליחה?

אני גם יבכה על 5 שקל.

ניראה לך ריאלי שיקחו 45 שקל בשנה על החזקת כרטיס?

ניראה לך ריאלי שלוקחים על שימוש באשראי 1.5?

ניראה לך ריאלי שלוקחים 1.5 על כל משיכה?

מה בידיוק הבנק השקיעה כאן?

חשמל? כוח עבודה? מה?

מה זה קשור אלי שיש אנשים מטומטים שמוכנים לשלם מאות שקלים על עמלות..

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי על זה בטלויזיה לפני כמה שבועות\חודשים..

הממוצע שלי מתחת ל-5 ולפעמים גם מתחת ל4 אלף.

אני יעשה סיבוב בין הבנקים וניראה מה יש להם להציע...

פורסם

הממוצע שלך לא יכול להיות X ולפעמים Y.. זה ממוצע ::)

פורסם

על 15 שקל בחודש אתה בוכה..? אנשים מגיעים למאות שקלים בד"כ על עמלות..

איך לעזאזל? :o

מה שמצחיק/משעשע/אבסורדי - ככל שאתה מרוויח יותר טוב - ככה אתה לקוח שווה יותר לבנק, ואז יותר קל לקבל פטור מעמלות עו"ש. אבל אם אתה לא לקוח אטרקטיבי, כלומר מעביר משכורת נמוכה - תמשיך לשלם, למה מה קרה?! ;D

פורסם

זה הגיוני כי אתה מכניס יותר כסף לבנק, ובד"כ משלם בדרכים עקיפות, תיק השקעות מנוהל, חשבון מט"ח, משכתנא וכו...

יש דרכים להמנע מעמלות שונות ומשונות, הצתרפות לתוכנית "אינטרנט" שימוש בבנקט במקום באשראי למשיכת כספים, שימוש בכרטיס עסקי על מנת להמנע מעמלות ל-3 שנים וכו'. ושוב זה לא בעיה להגיע ל-100 שקל עמלות בחודש, תעשה 2-3 הוראות קבע, ותמשוך איזה 10-15 פעמים כסף מכספומט לא של הבנק ללא בנקט ותאכל זין, ראיתי כבר עמלות של 7.5 שקלים בחלק מהכספומטים...

פורסם

לגבי הוראות קבע - כמה כל אחת עולה? זה לא סתם עמלת שורה, כמו בהור"ק לכרטיס אשראי חוץ-בנקאי?

משיכות בכל הכספומטים של כל הבנקים זה עמלת שורה בלי קשר לאיזה בנק אתה שייך. יותר מזה זה רק אם אתה מושך מכספומטים פרטיים, ואז אתה משלם את העמלה שלהם, לא של הבנק.

עמלת שורה היא 2 שקלים מקסימום. עמלת פקיד - משהו כמו 6 (לפני הנחות). צריך למשוך ממש ממש ממש הרבה כדי להגיע לסכום שציינת (ואם אתה צריך מזומנים, הרבה יותר הגיוני למשוך פעם אחת אלף שקל מאשר 5 פעמים 200 כל פעם.

למען הסר ספק, אני לא מטיל ספק בקיומם של אנשים שמשלמים עמלות כאלה, רק בהגיון ההתנהלות שלהם מול הבנק. קשה לי לראות בן-אדם פרטי (לא עסק עם עשרות ומאות פעולות בחודש) שיש לו צורך ממשי שגורם לו לשלם עמלות כאלה.

לגבי בנקט מול אשראי - אם נצא מנקודת הנחה שכרטיס אשראי אתה צריך בכל מקרה - אין הגיון להחזיק בנקט. זה כסף נוסף רק על האחזקה, ועמלת המשיכה אותה עמלה (לפחות בפעם האחרונה כשבדקתי). מה שכן, כפי שאמרת - תמיד ניתן למצוא איזה הסדר עסקי/סטודנטי/מבצע מיוחד ולקבל כרטיס ללא דמי כרטיס לכל התקופה.

פורסם

אין עמלה בבנקט אם אין סניף של הבנק שלך באזור, ואתה לא משלם על אחזקת כרטיס בנקט(לפחות אני לא). ושוב לא יודע איפה ראית 2 שקל, רשום 5.5 עמלה בכל כספומט(7 בבנק אגוד). עמלה על הוראות קבע תלוי בחשבון ובבנק, בד"כ מדובר על משהו כמו 5-10 שקלים לכל העברה, העברת בין בנקאית בשירות זה"ב גם עמלה(דיי גבוהה), שוב מדובר בעמלות הראשוניות לפני כל משא ומתן. בדיוק כמו שרוצים היום 7%+פריים על אוברדראפט זה לא אומר שאי אפשר להוריד אותם...

אל תשכח היום שאפילו על דברי דואר אתה משלם עמלה, או לפחות רוצים לקחת ממך אחת..

פורסם

אין עמלה בבנקט אם אין סניף של הבנק שלך באזור

מה ההגדרה של "באזור"? יש לך קישור לתקנה, זה נשמע מעניין. זה משהו כללי או קשור לתנאים ספציפיים בחשבון?

ושוב לא יודע איפה ראית 2 שקל, רשום 5.5 עמלה בכל כספומט(7 בבנק אגוד).

איפה ראית שזה רשום? :s05: ככל שידוע לי, משיכה מכספומט נחשבת פעולה בערוץ ישיר (להבדיל ממשיכה אצל פקיד), וגובים עליה עמלת שורה של בין שקל וחצי לשני שקלים בכל בנק. כל פעם שאני מושך מכספומט שלא של הבנק שלי, מופיעה הודעה על כך שעל פעולה זו יגבו עמלה לפי התנאים הקבועים ע"י הבנק שבו מתנהל החשבון שלי. הבנק שהכספומט שייך לו, לא גובה דבר.
פורסם

ממה שרשום אצלי בחשבון אם אין כספומט של הבנק במרחק 500 מטר מנקודת המשיכה.

פורסם

אכן יש עמלה של כ-5.5 ש"ח למשיכה בכספומט שמרוחק מעל 500 מ' מסניף הבנק שלך. עדיין, מי שמשלם לבנק עמלות של מאות שקלים בחודש הוא פשוט דביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים