פורסם 2011 בפברואר 214 שנים יש מישהו בחברה שאני לא מצליח למצוא שום נושא משותף איתו לשיחהויש מצבים שאנחנו נתקעים רק שנינו ופשוט אין על מה לדבר וזה מביך, יש עצות?ועוד שאלה אם כבר פתחתי.. איזה רעיונות יש לכם לבילוי עם חברים?
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים א) פתרון אחד הוא לשתוק. פתרון שני הוא לרכל (זה תמיד מביא נושאי שיחה) פתרון שלישי - להתאמץ לדבר על משהו, לעשות כאילו אתה נהנה מזה (זה יכין אותך לדייטים בעתיד). ב) מועדונים, פאבים, סרט, מסיבות... נראה לי שאתה יודע מה אתה אוהב קצת יותר מאיתנו. :
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים מחבר אם לא הייתי חורש כבר יותר מדי על פאבים מועדונים סרט מסיבות לא הייתי שואל..
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים תנסה לנשק אותואולי זה לא יעזור לבעית נושאי השיחה, אבל לפחות לא תתקעו יותר לבד, באחריות
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים תנסה לנשק אותו אולי זה לא יעזור לבעית נושאי השיחה, אבל לפחות לא תתקעו יותר לבד, באחריות :lol: גדול!! נכנס לחתימה!
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים יש מצב שפותח הדיון זה "חנות מחשבים יהוד" הידוע לשימצה?נ.ב:איזה מילה מוזרה זו "שימצה"...
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים לפעמים זה כיף סתם לשבת בבית עם קצת שתייה ונשנושים. הייתה תקופה שהיינו הולכים הרבה להופעות סטנדאפ
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים אם לא הייתי חורש כבר יותר מדי על פאבים מועדונים סרט מסיבות לא הייתי שואל.. כך אותו לשיחים ( החייכן לא קופץ סתם)
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים מחבר שאני צריך טובות הוא אח... הוא עזר לי הרבה כל פעם שביקשתי בלי לשאול שאלותאבל נושאי שיחה אין לי איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.