עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה הדבר הבא ללמוד?

Featured Replies

פורסם

למדתי מספר את היסודות של PHP.

(כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT)

מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים

ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?

פורסם

להתחיל לכתוב אתר רציני?

זו העצה הכי טובה לדעתי, עזוב את הקטע של ללמוד, זה לא שווה כלום. הרצת סקריפיט שמדפיס 1 עד 10 בלולאה וסקריפט שעושה ALERT. זה טוב ויפה אבל ככה לא תתקדם.

אמרת שאתה יסודות של PHP ושיש לך ידע ב HTML ו JS, מעולה! עכשיו תחשוב על אתר (כל אתר, לדוגמא חיקוי של TWITTER) ותתחיל לעשות. תגדיר לעצמך מטרות מסויימות ואל תפסיק עד שלא תגיע עליהן. ובדרך כמובן יהיו דברים שלא תדע ואז תלמד אותם. הכי חשוב תעמוד בתקנים ותכתוב קוד נקי.

לדעתי זו הדרך הטובה ביותר ללמוד אחרי שיש לך יסודות.

בהצלחה.

פורסם

להתחיל לכתוב אתר רציני?

זו העצה הכי טובה לדעתי, עזוב את הקטע של ללמוד, זה לא שווה כלום. הרצת סקריפיט שמדפיס 1 עד 10 בלולאה וסקריפט שעושה ALERT. זה טוב ויפה אבל ככה לא תתקדם.

אמרת שאתה יסודות של PHP ושיש לך ידע ב HTML ו JS, מעולה! עכשיו תחשוב על אתר (כל אתר, לדוגמא חיקוי של TWITTER) ותתחיל לעשות. תגדיר לעצמך מטרות מסויימות ואל תפסיק עד שלא תגיע עליהן. ובדרך כמובן יהיו דברים שלא תדע ואז תלמד אותם. הכי חשוב תעמוד בתקנים ותכתוב קוד נקי.

לדעתי זו הדרך הטובה ביותר ללמוד אחרי שיש לך יסודות.

בהצלחה.

אתה צודק שהוא צריך לכתוב אתר רציני ואם הוא חושב שהוא יודע מספיק אז שינסה לבנות אתר כמו twitter, אבל לדעתי כדאי לו להתחיל לכתוב קודם מערכת ניהול תוכן. המערכת יכולה להיות עם אפשרות ליצירת סקר, יצירת קטגוריות ותתי קטגוריות עם אפשרות להוספת כתבות (ולכל כתבה תהיה אפשרות להוספת תגובות), בחירה אילו כתבות יוצגו בעמוד הראשי ומאיזו קטגוריה. המערכת גם יכולה להציג את הכתבות הפופולאריות ביותר מבחינת כמות צפיות/תגובות וכו' וכמובן מערכת התחברות והרשמה עם וידוא הרשמה באימייל. לדעתי דבר כזה יותר יתאים ליסודות.

פורסם

כמובן css

html בלי css לא שווה הרבה.

חוץ מזה כבר אתה צריך לעשות דברים מעשיים.

לבנות מערכת ניהול תוכן זה באמת רעיון מעולה כי אחרי שהיא תעבוד טוב תוכל אפילו למכור אתרים שמבוססים עליה. ככה אני התחלתי והיום אני בונה אתרים ללקוחות (לא כמקצוע כי אין לי זמן אבל מרוויח כמה שקלים :lol:)

מי שיודע טוב ולעומק html+css+js (ajax)+php יכול לבנות פשוט כל דבר שהוא רוצה, והכל רק שאלה של זמן פנוי.

פורסם
  • מחבר

האם כדאי להתחיל ללמוד ZEND FRAMEWORK?

פורסם

לפי דעתי להתחיל את התכנות המעשי שלך עם סביבה שעושה לך את העבודה זה טעות. אתה תלמד לתכנת לzend במקום ללמוד עקרונות של תכנות. בהתחלה זה יראה נחמד אבל שתרצה להתקדם זה סתם יגביל אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.