פורסם 2011 בפברואר 214 שנים הגיעו אלי אוזניות samsung hm3500 - http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.aspהבעיה כמובן שWIN7 לא מזהה אותן לגמריאני מנסה לזווג אותן עם המחשב - הוא מוצא אותן , ואז שמגיע זמן חיפוש הדרייבר - אופסאין דרייבריש לציין שבלינוקס האוזניות פועלות מצוין - היישר מהקופסא בלי שום בעיות , התרשמתי מאוד לטובהאשמח לעזרה ,תודה רבה,אריה
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר לא של המחשב אלא משהו שוינדווס מצאקניתי משדר BT סיני קטן זול ונחמדלכאורה הוא פועל - מופיע לי האיקון של ה BTאני יכול לחפש התקני BT משום מה אני לא מצליח להעביר קבצים מפלאפון למחשב - אני מצליח למצוא את הפלאפון/אוזניותואז שהוא מחפש דרייבר לאוזניות - (לא למשדר) הוא לא מוצאאו אם אני מתחבר לפלאפון - אני מוצא אותו ומצליח להתחבר (מכניס מין מספר לאישור וכו') אבל שאני מנסה לשלוח קובץ למשל אני לא מצליחיש לציין שכרגע ניסתי את המשדר והאוזניות ותקשורת עם פלאפון במחשב של חבר עם אותה מערכת הפעלה - WIN7 64bitגם לו אין BT מובנהלי יש DELL ולו HP ואני מניח שעוד כל מני פרטים קטניםשהוא מחבר את ה BT מופיע לו במנהל דריברים דריבר של CSR ולי genric bluetooth radio (אבל שאני משתכל בפרטים של הדריברים שניהם זה בדיוק אותם קבצים)אשמח מאוד לנסות כל פתרון אפשרי אריה
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים המחשב שלך לא צריך דרייבר לאוזניות אלא דרייבר להתקן BT שקנית.לא הבנתי מה רשמת.על המחשב של החבר זה עובד ? האוזניות שלך + המשדר שלך ?
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר העברתי את רוב הערב בנסיון להביןאז ככה:דבר ראשון אצלי הוא מזהה את המשדר המשדר מזהה את האוזניות אבל WIN לא מצליח למצוא להן דריברלינוקס אצלי עושה הכל חלקWIN אצל חבר שלי עושה הכל חלקאצלי עם פלאפון אחד משום מה אני לא מצליח לתקשר (מזהה אבל לא מצליח לשלוח קובץ)עם פלאפון אחד אני כן מצליח (מזהה ושולח קובץ - למרות שהוא לא מצא דריבר אחד)[הכל עם אותן אוזניות בדיוק ואותו משדר]חסרים לו שני: דריברים שניהם נקראים bluetooth peripheral device (למחשב)ולחבר שלי יש שני דריברים שלי אין (שהוא מחבר את הכל) שנקראים :hm3500 (mono audio)hm3500(stereo audio)כך שאולי זה אלואבל אין לי שמץ מאיפה למצוא אותם
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר כן זה היה אלולקח לי שעה להבין שהבעיה לא במשדר אלא באוזניותד"א הם (סמסונג) לא אמורים לספק דריבר עם האוזניות?ומה יכול להיות שגרם שרק לי לא יהיו אל הדריברים האלו?הרעיון היחיד שיש לי שהם באו מותקנים עם המחשב ורק אני פירמטתי את המחשב שלי...בכל אופן תודה,אריה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.