עבור לתוכן

הכשל של אינטל! איזה עוד כשלים זכורים לכם של ענקיות מחשבים?

Featured Replies

פורסם

לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים

כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס

מה עוד זכור לכם?

פורסם

לדעתי האישית דיון מיותר וחסר כל ערך ענייני, אבל בכל מקרה מקומו, אם בכלל, בפורום כללי ולכן מועבר לשם.

פורסם

ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס

מקור?

פורסם

ניתן הזדמנות ונראה לאן הדיון מתפתח.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מבין מה הקטע שלכם למנוע העלאת זכרונות לגבי הכשלים! האם יש לכם איזשהו כשל שאתם מפחדים שיחשף כאן?

חוץ מזה הדבר אקטואלי ביותר משום שיקומו המלעיזים כל הפאן בוי של AMD וישמחו לאיד בכשל של אינטל

ואפרופו מלעיזים תראו מי בא --- אדון טורקובסקי שכזכור אמר על המעבדים הרלבנטיים שהם לא שוים גרוש ולא כדאי לקנות -- כנראה שהיה משהו בדבריך

לגבי המומנטוס דובר על כך בפורום כאן ואם יש למישהו להרחיב בנושא יעשה כן משום שאני לא זוכר פרטים מדוייקים ולא רוצה להטעות

פורסם

אני פשוט לא מעוניין בעוד דיון של AMD נגד אינטל או Nvidia נגד ATI/AMD אז נא לא להפוך את זה לדיון פאנבויז.

פורסם

לדעתי האישית דיון מיותר וחסר כל ערך ענייני, .......

וכל המוסיף, גורע.

פורסם
  • מחבר

לא באתי לפתוח דיון של מי יותר טוב אינטל או AMD זה לא דיון זו שיחה נוסטלגית על כשלים

אבל אם אתם מתעקשים אז תנעלו

פורסם
דיון

(ז') שיחה, דיבור, החלפת דעות, שיקול, עיון, בירור, משא ומתן, ויכוח, מחלוקת

:-X

ומדובר על כרטיסי מסך של NVIDIA, לא ATI.

פורסם

כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס

מקור?

זכור לי שנתקלתי בכל מיני דיבורים על זה.

http://forums.seagate.com/t5/Momentus-XT-Momentus-and/If-you-have-problems-with-Momentus-XT-please-come-in/td-p/59455

דוגמית קטנה שמצאתי מיד בגוגל.

הכשל הכי גדול שלהם, ובכלל בתחום ההרדיסקים זה סדרת ה7200.11 שהיתה זוועה מכל בחינה, כולל ההתנהלות של החברה בקשר לזה.

עוד עניין שעולה לי לראש זה השערוריה עם הדריוורים של CREATIVE.

http://forums.hexus.net/hexus-channel/134607-headlines-creative-warn-daniel-k-against-making-vista-fully-funtional-xfi-etc.html

פורסם

היה כשל של nvidia שלקח להם חודשים על גבי חודשים עד שהוציאו את סדרת 4XX שלה וAMD חגגו עם סדרה 5XXX שלהם

פורסם

אני ממש לא מבין מה הקטע שלכם למנוע העלאת זכרונות לגבי הכשלים!

מה זה נותן בדיוק? איזו תועלת משתמשי הפורום יכולים להפיק מהעלאת זכרונות שכזאת? איך זה יכול לקדם את התכנים ואיכות הפורום באופן כללי?

תקלות קורות - זאת עובדת חיים. כולנו טועים, מי בדלתיים סגורות ומי בפומבי, לפעמים ההשפעה מינורית ולפעמים גדולה יותר וממנה מושפעים גם אחרים. לשמוח לאיד ו"לרקוד על הדם" לא מוסיף לאף אחד ובטח שלא לרמת הפורום. מכיוון שבדיונים מסוג זה אין באמת משהו ענייני להגיד, ומכיוון שכנראה שאף אחד מאיתנו לא יודע בדיוק מה מקור התקלה, מה באמת גרם לה, איך קרה שעברה בדיקות בקרת איכות, ומכיוון שגם אם נדע את כל זה אין לנו שום דרך להשפיע על תיקונה, אז הכיוון שדיונים מהסוג הזה מקבלים הופך מהר מאוד לדיון השמצות ושמחה לאיד.

לרוב כשיוצאת פלטפורמה חדשה היא סובלת עדיין ממחלות ילדות כלשהן, והסיבות לכך מגוונות. לפעמים אותן בעיות הן זניחות או פתירות בדרכים יצירתיות, לפעמים הן יותר מעיקות. כל מי שקונה דור חומרה חדש כשהוא עדיין בחיתוליו לוקח על עצמו לצד ההתפארות בכך שהוא אוחז בידיו טכנולוגיה חדישה גם סיכון לכך שייאלץ להתמודד עם אותן מחלות ילדות.

מה עוד שבמקרה של התקלה הספציפית הזאת של בקרי ה-SATA, עבור רוב המשתמשים לא מדובר בבעיה חמורה/קשה/קריטית, אלה בבעיה שהיא יותר בבחינת מבוכה עבור יצרנית השבבים, לפחות על-פי המידע שידוע עד כה.

פורסם
  • מחבר

מה הבאת כאן ארטה של מעבד שלא עלו עליה?

מעבדים כידוע מלאים בארטות והתיקון הוא תוכנתי

דרך אגב ה-I7 950 אינטל התגאתה בו שהוא מכיל מינימום ארטות[br]פורסם בתאריך: 1.02.2011 בשעה 23:11:27

זה רק אני או שנדמה שהשיחה מתחילה להיות עניינית
פורסם

זה אחד הבאגים המדוברים של הפנטיומים דאז, התקשורת הגיקית די השפריצה מזה בזמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים