עבור לתוכן

קנית SSD ב700-600 שקל

Featured Replies

פורסם

כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300

ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??

פורסם

אני חושב שה-VERTEX 3 אמור לעלות בהרבה יותר מהתקציב שלך..

פורסם

אם שווה לחכות זה דבר אישי, אך לדעתי הssd החדשים אמורים להביא קפיצת מדרגה משמעותית (קצבי קריאה/כתיבה של פי 2 בערך). אם בכל זאת אתה מעדיף לא לחכות, אתה יכול לקנות g.Skill Phoenix Pro Series 60GB ב-ksp ב-630 ש"ח שזה בכלל לא הרבה, ומבחינת ביצועים הוא כמו ה- ocz vertex 2, מאחר ושניהם מבוססים על אותו בקר sandforce.

אם אתה יכול למתוח עוד קצת את התקציב, יש את ה-ssd של אינטל 80gb ב800 ש"ח פלוס מינוס. על הנייר הביצועים שלו פחות טובים משל ה-sandforce, אך הוא נחשב מאוד אמין ועם ביצועים בפועל מעולים.

פורסם
  • מחבר

אם אני יחכה מתי זה אמור לצאת???

אם זה פי 2 אז אני יחכה והתקציב יגדל נגיד 600-1000 לחדשים

מה עם C300 הוא טוב???

ובחדשים יהיה גדילה של כמות הזיכרון והורדת מחירים ביחס לזיכרון

נגיד עכשיו מחיר לGB אחד הוא 11שקל 2אני סתם נותן דוגמא שתבינו אותי

אז מחיר לGB יהיה 7.....

פורסם

כרגע אני לא מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית. פי 2 במהירות כתיבה/קריאה לא אומר כמובן פי שתיים יותר מהר באופן כללי.

לגבי ה-c300. הגירסה של ה-64gb בעלת מהירויות קריאה מעולות, אבל כתיבה מאוד נמוכות ולכן קשה לי להמליץ עליה. הגירסה של ה-128gb שהיא מעל התקציב שלך יותר מומלצת מאחר והכתיבה יותר טובה. בנוסף, בשביל להינות ממלוא הפוטנציאל של ה-c300 או הssd החדשים שייצאו אתה תצטרך שיהיה לך בקר sata3 בלוח האם, כשרגע הוא רק נמצא בלוחות אם חדשים יחסית.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה SATA3 זה 6Gb/s יש שתי חיבורים כאלה בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים