עבור לתוכן

GTA IV - Episodes From Liberty City האם זה משחק כבד^_*?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי

amd 965 x4 3.4

ASUS HD 5850 1G DDR5 בסטוק ללא אוברקלוק

זכרונות 4G 2X2

ספק גוח 350W Antec

אז ככה ניסיתע לשחק במשחק GTA IV - Episodes From Liberty City על הגדרות הכי גבוהות הוא לא זז ממש חלק יש תקיעות פה ושם.. השאלה אם הוא כבד מאוד המשחק.. יש פה מישהו אם מערכת דומה לשלי שניסה תמשחק? :-\

פורסם

כן... בפעם האלף GTA IV הוא משחק שעבר למחשב בצורה רעה מאד.

מגמגם על כל מחשב כמעט.

פורסם

באופן כללי הוא כבד.

אפילו כשהרצתי ב-BOX היו לו פה ושם לאגים. לא רציני אבל עדיין בקטנה, וזה עוד בהפעלה מה-HDD עם XEX LOADER !!

פורסם
  • מחבר

ניראלי איפלו Crysis בהגדות הכי גבוהות לא מקשה על ה5850 ....כמו הGTA הזה..מה זה עד כדי כך כבד .........?

פורסם

זה מנוע מסורבל שלא מותאם כמו שצרך למחשבים (הוא יותר מתאים לקונסולות) ככה שהוא מקשה על המחשב

בכול מקרה HD 5850 אמור להריץ אותו יפה

אני הרצתי אותו יפה (יחסית) עם HD 4850 על 1680X1050 ההגדרות הכי גבוהות שהמשחק איפשר לי (המשחק מגביל את הגדרות בגלל נפח הזיכרות של הכרטיס מסך 512 MB)

פורסם

ניראלי איפלו Crysis בהגדות הכי גבוהות לא מקשה על ה5850 ....כמו הGTA הזה..מה זה עד כדי כך כבד .........?

כי עשו פורט מה לPCXBOX 360 והפורט לא היה טוב ובגלל זה המשחק ''כבד'' על הPC ולא משנה איזה מחשב יש לך.

תנסה לבטל את הצללים במשחק זה אמור להקל מאוד. ואם גם זה לא ממש עוזר אז תוריד עוד קצת הגדרות, אין הרבה מה לעשות...

פורסם

עם מפרט מפלצתי + OVERCLOCK.

המשחק קיפץ לי כל חצי שניה.

עבוד,ביזיון שעושים פורטים מקונסולות למחשבים ועוד כאלו כמו GTA 4.. :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק את המערכת שלך בזמן משחק הייתי אומר לך לבדוק על משחקים פחות מסורבלים

BC 2 או UNREAL 3

או כול באנץ מארק ...

פורסם

תודה והכל אבל אני יותר ממרוצה ממנו.

הוא לא מראה סימנים הכי קטנים של גמגום לא משנה באיזה מאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים