עבור לתוכן

בעייה חמורה עם INTERNET EXPLORER

Featured Replies

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא.

אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES.

אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב.

ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7.

אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה לי, גם לא הSERVICES.MSC, ואני בטוח שיש עוד אופציות שהתבטלו לגמרי.

מבקש עזרה בדחיפות, תודה.

פורסם

תוריד לויסטה (32 או 64 ביט, לפי המערכת שלך), זו אותה התקנה.

אני הייתי מנצל את ההזדמנות להתקין דפדפן אחר... (בעדיפות FF ואח"כ כרום). ;)

פורסם
  • מחבר

תרשה לי לחדד את ההודעה הראשונה שלי.

אין לי כל בעייה לגלוש עם דפדפן אחר, גוגל כרום דווקא מאוד מוצא חן בעייני.

הבעייה היא שכאשר אין לי עכשיו את האקספלורר מותקן, ואין לי אפשרות להתקין אותו - הרבה תוכנות במחשב שלי לא עובדות. יש לי בעייה חמורה עם MMC, בכל פעם שאני מנסה להיכנס לDEVICE MANAGER או SERVICES.MSC, או אפילו להפעיל שיר במדיה פלייר - אי אפשר פשוט.

הבעיי היא הרבה מעבר לגלישה בדפדפן אחר. וניסיתי להוריד אקספלורר 8 לויסטה 64 ביט, בהתקנה אני מקבל הודעה ש"ההתקנה לא מתאימה למערכת ההפעלה שלי".

פורסם

תעשה שיחזור מערכת.

פורסם
  • מחבר

אחד הדברים הראשונים שעשיתי.. לא עזר...

בבקשה עוד עצות אנשים.

פורסם

אני לא יודע אים זה יעזור תנסה לעשות "תיקון" עים הדיסק התקנה של ווינדוס,

במידה וזה לא מצליח בווינדוס 7 יש 2 אפשרויות בהתקנה, אחת פירמוט והשניה עידכון או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים