פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים הקדמת אותי עם הAX1200 בכמה ימים, מקבל את שלי ביום ראשון יאללה תתחיל להרכיב את הבלוקים האלה!
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר או שכל אחד ירשם לאימג'שאק, יש להם משהו לאחרונה (זה לוקח דקה וחצי), או שירשמו את הדומיין של HWZONE, ואז לא יהיה צריך להרשם.אלו האופציות נכון להרגע
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים אין לי שום בעייה עם התמונות... חוץ מזה שזה רק תמונות :-[ אחלה ספק שבעולם. יצא לי לראות אותו, הליברטי שלי נראה כמו ספק של ezcool לידו דרך אגב, אחלה מקלדת!
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר הספק בהחלט חביב, אם כי הhx1000 שלי שקט יותר בחיבור התחלתי ללא עומסיםהמסך הוא משולב , ומשמש גם כטלוויזיההמקלדת היא בהחלט אולד סקול, והיא לא רעה בכלל, היא משמשת את שאר בני הבית שחייבים עברית עליההעדכון הבא הוא המארז...התמונות יגיעו במהלך השבוע
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר או במילים אחרות: מודולארי מלא. עדכון קטן נוסף, נרכשו 9 מאווררים עבור חזית המארז, למטרת PUSH, אם התקציב והמקום יאפשרו, אני אלך גם על PULL. מדובר על GENTLE TYPHON AP-15, 1850 RPM. הם יעשו עבודה נפלאה על RX360 בחזית המארז. לא יצא לי, אבל אני אעשה זאת היום - מחר, וזה להזמין את המארז בשעה טובה. 24 אינצ' אורכו 18 אינצ' רוחבו ו24 אינצ' קומתו. הכל בגימור אנודייז, יחד עם חלונות מושחמים (SMOKED). שמעתי על בניות שהגיעו למשקל כולל של 35 ק"ג וצפונה. מארז "מורכב" מארז "פתוח"
פורסם 2011 במרץ 314 שנים זה מארז CUSTOM או שניתן לרכוש אותו איך שהוא?איך נקרא המארז הזה ושל איזו חברה?
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר כמו שרשמתי בתחילת הלוג,מארז של MOUNTAIN MODS, הדגם הוא EXTENDED ASCENSION,כאן , תוכל לבחור את המארז שתרצה, יחד עם הקונפיגוריות השונות עבור כל אותו מארז (פאנלים שונים, פרספקס, וכו')ממשק פשוט ומבוסס על FLASH,http://www.mountainmods.com/CYO_picker.php
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר הזמנה של המארז בוטלה. המחיר הסופי לאחר חישוב משלוח ומיסים יצא פשוט שערורייתי. הזמנתי את הMB TRAY ללוח, את המארז סביר להניח שאני אבנה בעצמי מפרופילי אלומיניום. אני מעדיף להשקיע את הסכום הזה בכרטיסי מסך ובקירור מים. התוצאה הסופית שאני אגיע אליה - תהיה לא פחות טובה. עדכונים בקרוב.
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים האמת שזה נשמע הרבה יותר מעניין מאשר הMM Ascension, גם אמרתי לך כבר שאני לא ממש מת על העיצוב שלהם שנינו יודעים שיש לך ידיים מאוד מוכשרות אז יש הרבה למה לצפות...
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר דווקא אני מאוד אוהב את העיצוב והסגנוןמה שאני אבנה יהיה די דומה בסופו של דבראבל לשים ארבע וחצי אלף שקל על זה, זה לא שפויאני הזמנתי את התושבת ללוח בלבד, וב4000 שקל שנשארו אני בהחלט מעדיף להביא צמד 580
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.