עבור לתוכן

BiXeon Project - יש מארז! 21.5.12

Featured Replies

פורסם

יאללה בכל הכוח תפציץ

ודולר במיכנסיים קונים כל דבר שזז

• תגובות 272
  • צפיות 78.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

* החזקת מעמד ללא הפרוייקט 10 יום :smile1:

חחח הרגת אותי

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה, לאחר שהלוח נשאר מיותם והעלה אבק בחוץ - יש לו מארז.

שער הדולר הנמוך יחסית - נוצל

אומנם המחיר של MM היה די מפתה, אך הוא לא נבחר.

ראיתי אתמול את ה XIGMATEC ELYSIUM שפתחתי עליו ת'ארד בנפרד, מארז טוב במחיר זול של 200$, PPCS יצאו פרשים שלא הסכימו לשלוח אותו בדואר, וגבו מחיר מופקע של למעלה מ500$ על המשלוח.

אני אומר - כל עכבה לטובה.

בדיוק ראיתי את המארזים של ליאן לי החדשים מהתערוכה - צצים להם בPPCS ובפרוזן

ביניהם הP80N המחודש, הV2120 החדש, שהמחירים שלהם יקרים למידי, וזאת עוד ללא המשלוח והמיסים.

המארז השלישי של החברה שתומך באופן רשמי בתקן הHPTX של הלוח שלי הוא:

PC Z70

z70-01.jpg

z70-08.jpg

z70-09.jpg

לינק לעמוד המוצר:

http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=576&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=138&g=f

המארז הוזמן מפרוזן, במחיר סביר מאוד לליאן לי, המחיר הזול הוא זה שפיתה אותי ללכת על המארז הזה, בכל זאת, כמה מארזים שניתן לדחוף בהם SR-2 אתם מכירים במחיר סביר?

בעצתו של אייל, הוחלט כי כל החומרה תותקן בתוך המארז (צמד ספקים ברצפה), קשיחים בחזית שישבו על הבקר PERC, התמיכה בHOT SWAP היא נפלאה, ואף חסכה לי לקנות כלובים ייעודיים לכך.

הסירקולציה הפנימית תשאר בדיוק איך שהיא עכשיו, אין טעם לנסות לדחוף הכל לתוך המארז בכוח.

הרדיאטורים רבים וכן שאר הציוד של קירור המים

לכן, הרדיאטורים ימוקמו מחוץ למארז (למרות שאני מעדיף התקנה פנימית), על סטנד או קופסא.

ויחוברו / ינותקו בעזרת מחברים מהירים לניתוק (QDC).

עדכונים בקרוב banana.gif:cool2:

פורסם

בהחלט מארז יפייפה, אני מקווה שאתה הולך לבצע שם ספריי צבע שחור על תכולתו.

במקומך הייתי בונה איזה יחידה קטנה שבתוכה תאחסן את המשאבות + רדיאטורים כך שכל הקירור מים יהיה מודולרי וניתן לפירוק/הוספה ככל רצונך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

אכן זהו התכנון, למקם את הרכיבים של הקירור - מחוץ למארז. היחידה החיצונית תהיה נתיקה בעזרת הQDC כמו שאמרתי.

פורסם

התכוונתי שגם בתוך היחידה יהיה בין החלקים QDC.

בכל מקרה תתחדש אלי, שמח שהחלטת להוציא לפועל את יתר הפרוייקט :)

פורסם
  • מחבר

אה, אין בעיה

למעשה, אין ממש בעיה של זרימה, יש לי 5 משאבות שממתינות לי פה בצד, אתם אולי אומרים :facepalm: , אני אומר :smile1:

עדכונים בקרוב ;)

פורסם

ממש לא, להיפך כולי קנאה על כך שיש לך את האמצעים לכמות הזרימה הזו :)

פורסם

מעניין אותי לדעת מה הגודל של המארז הזה חח.

ו-5 משאבות ?! מה הכוח שלהן ?

אתה מתכוון להשים אותם אחת אחרי השנייה או "לפזר" אותן בתוך הלופ ?

פורסם

איזה פרוייקט..

ואני עדיין נהנה לי עם הרכיבים שקניתי בזכות ההמלצה שלך.

לוח UD-7 X58A

זכרונות1866 Corsair Dominator DHX

ןמעבד I7 930

פורסם
  • מחבר

אני שמח שכולם מרוצים,

כרגע אני עובד על התכנון של היחידה החיצונית, שתכיל את הרדיאטורים. 2X360, עבור המעבדים, וכרטיס המסך (נכון לרגע זה - 580 בודד, השאיפה היא להכניס בקרוב לפחות עוד אחד נוסף, בכדי לעבור לסראונד)

בנוסף, יהיה רדיאטור בודד עבור קירור הלוח, והזכרונות, אני מפריד אותם מ2 סיבות מהלופ הגדול

1. מדובר ברכיבים שהורגים זרימה

2. החלקים הם מצופי ניקל, של EK, שידועים כרגע עם הבעיות שלהם. ולכן - במידה ואני יגיע למצב של מימוש אחריות, אני לא רוצה להשבית את כל המערכת.

עדכונים נוספים, בקרוב.

פורסם

למה אתה לא מממש את האחריות של גארי ומחליף לחלקים של חברות אחרות? לדעתי חבל סתם לשבת על פצצה מתקתקת כל עוד זה אפילו לא מורכב.

פורסם
  • מחבר

הבלוקים מהניקל לא נרכשו אצל גארי...

פורסם

אני עובד עם בלוק ל 580GTX ובלוק שלם ללוח אם שניהם מניקל ושניהם של EK כבר חצי שנה ובינתיים אין שום בעיות.

פורסם

טופ של Plexi או Acetal?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים