עבור לתוכן

עזרה במחיקת קבצים

Featured Replies

פורסם

יש לי קבצי וידאו שהורדתי מהאינטרט לתיקיה במחשב, והעברתי לדיסק און קי.

מהתיקיה במחשב מחקתי את הקבצים.

במחשב מותקנת תוכנה שנקראת Total Commander XP ושם בתיקית מיקומי הרשת שלי, יש תיקיה שנקראת erased files, ושם מופיעים כל הסרטים שהורדתי עם כל הפרטים של הקבצים.

אני לא מצליחה בשום אופן למחוק משם את הקבצים.

איך אפשר בכל אופן למחוק שלא יופיעו בחלון זה?

אני מקווה ששמתי בפורום הנכון.

אודה לכם מראש על תשובה מהירה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אנשים, אף אחד לא יודע? :o

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאלו לא קבצים שנמצאים במחשב, אלו קבצים שכבר נמחקו מהמחשב, והם מופיעים שם בקטגוריה של erased files ואני לא מצליחה להבין מאיפה הוא לוקח את התצוגה הזאת, ואיך למחוק אותה.

פורסם

ניסית להריץ את ccleaner מנקה את כל קבצים הזמניים

פורסם
  • מחבר

ניסיתי. זה לא עוזר.

פורסם

אפשר לראות תצלום מסך של מה שאת מתארת?

פורסם
  • מחבר

צירפתי שני צילומים. תסתכל בצד הימני של מסך התוכנה. אני מדברת על erased files, ובצילום השני רואים את כל הקבצים שכבר לא נמצאים במחשב, אבל עדיין מופיעים בתצוגה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כשאני רואה את ה-ICON אני משוכנע שזו איזושהיא אפליקציה שעושה את זה תבדקי מה התקנת - או בשיטת השלילה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

סליחה. אבל לא הבנתי. איך אני בודקת דבר כזה?

פורסם

מה שאת רואה זה ממש לא חלק אינטגלי ממערכת ההפעלה, אלא תוכנת צד ג' כלשהי שמספקת את ה"פיצ'ר" הזה.

תעברי על התוכנות שמותקנות לך ואולי תגלי מאיפה זה בא.

פורסם

בדקת אולי מה הגודל של התיקייה הזאת (ERASED FILES) ואיפה היא ממוקמת במחשב?

אם היא קיימת פשוט תסירי אותה ידנית מהאקספלורר. אם לא, פשוט תדעי שהתיקייה הזאת היא בסך הכל שומרת היסטוריה של קבצים שנמחקו. לא יותר

פורסם
  • מחבר

זהו, שהתיקיה הזאת לא ממוקמת במחשב, ואני לא רוצה שמירת היסטוריה. השאלה איך אני מגלה את זה.

פורסם

תחפשי אולי בהגדרות של התוכנה. אני אישית לא מתמצא בתוכנה הזאת ואני לא משתמש בה כי אין לי צורך. לי מספיק האקספלורר בוינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים